Τελικά το πήραν απόφαση. Η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης παντρεύονται και μάλιστα σύντομα. Λίγο πριν το Πάσχα, το μοντέλο – παρουσιάστρια και ηθοποιός (ελπίζω να μην ξέχασα κάτι!) θα ντυθεί νυφούλα και φυσικά το φόρεμα θα είναι από τα… χεράκια της αδερφής του αγαπημένου της Νίκου, Σύλιας Κριθαριώτη.

Αν και οι πρώτες ημέρες του 2009 δεν ήταν οι καλύτερες, επαγγελματικά, για τη Βίκυ, καθώς η εκπομπή που παρουσίαζε, «Είσαι Μέσα;» κόπηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, στα προσωπικά της είναι μια χαρά και φαίνεται!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι πέρασε τις γιορτινές ημέρες στο Gstaad, στο γραφικό ελβετικό χωριό, το οποίο είναι διεθνώς γνωστό ως χειμερινός προορισμός πλουσίων και διάσημων από το 1960. Μάλιστα, έμεναν στο φημισμένο Gstaad Palace.

Μαζί τους ήταν η σχεδιάστρια μόδας, Σύλια Κριθαριώτη με το σύζυγό της, αλλά και φίλοι τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ Καγιά, δεν άφησε τον αγαπημένο της Νίκο μόνο του, ούτε λεπτό. Όταν της ζητούσαν οι υπόλοιπες γυναίκες της παρέας να πάνε μόνες βόλτα, η ίδια αρνιόταν ευγενικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης