Το περιοδικό «Sports Illustrated», έχει αναδείξει τα μεγαλύτερα μοντέλα.Στις σελίδες του έχουν φιγουράρει οι πιο αδύνατες γυναίκες όλων των εποχών. Τώρα το περιοδικό «Sports Illustrated», που έχει αναδείξει μοντέλα όπως η Κέιτ Απτον, αποκτά το πρώτο XL μοντέλο του στο εξώφυλλο. 

Η Ασλι Γκράχαμ που, όπως ανακοινώθηκε, θα φιγουράρει στη φετινή περιβόητη έκδοση των μαγιό είναι μια κοπέλα που ξεφεύγει κατά πολύ από την περιγραφή 90 60 90.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρω ότι οι καμπύλες μου είναι σέξι και θέλω όλες να ξέρουν ότι είναι κι οι δικές τους» δηλώνει η 26χρονη από το Λίνκολν της Νεμπράσκα, που φοράει νούμερο 16 (ισοδυναμεί με το ελληνικό νούμερο 46). «Δεν υπάρχει λόγος να κρυφτώ. Ο κόσμος είναι έτοιμος για περισσότερες καμπύλες με μπικίνι» δηλώνει με αυτοπεποίθηση η στρουμπουλή καλλονή, η οποία προσθέτει ότι είναι ενθουσιασμένη που παίρνει μέρος στην καμπάνια «Καμπύλες με Μπικίνι» της εταιρίας μαγιό στην οποία είναι πρωταγωνίστρια.

Το 24χρονο μοντέλο και DJ από την Αυστραλία ξεκίνησε το μόντελινγκ ως… αδύνατη! Κατόπιν αποφάσισε ότι δεν αξίζει να στερηθεί το φαγητό για να είναι ένα ακόμα κοκαλιάρικο μοντέλο. Mε λίγα παραπάνω κιλά και τρομερές φυσικές καμπύλες νιώθει πιο σέξι από ποτέ. Εξώφυλλα στο Cosmopolitan και στην ιταλική Vogue ανέβασαν τις μετοχές της και τώρα έρχεται στο Sports lllustrated να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης