Γιάννα Τερζή: Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για έναν έρωτα;

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019, 06:44
Γιάννα Τερζή: Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για έναν έρωτα;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό έδωσε η Γιάννα Τερζή, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο μεγαλύτερο ρίσκο που έχει πάρει ποτέ.

Η Γιάννα Τερζή ρισκάρει; Ποιο ήταν το μεγαλύτερο ρίσκο που έχετε πάρει;

«Έχω ρισκάρει πάρα πολλά πράγματα και μου έχουν κοστίσει κιόλας και ακόμα ρισκάρω. Η ζωή είναι μικρή και πρέπει να κάνεις αυτό που πιστεύεις για εσένα την κάθε στιγμή. Το μεγαλύτερο ρίσκο που πήρα ήταν όταν έφυγα από την Αμερική το 2008, είχα βγάλει το δεύτερο άλμπουμ εδώ. Άφησα πίσω μια πάρα πολύ καλή αρχή για να κάνω ένα άλλο μου όνειρο πραγματικότητα. Είμαι εδώ ξανά τα τρία τελευταία χρόνια και το ξανά στήνω από την αρχή».

Η επαγγελματική ζωή επηρεάζει την προσωπική; Προσπαθείτε να μην αμελείτε τα προσωπικά σας θέματα;

«Έχω παραμελήσει πάρα πολύ την προσωπική μου ζωή για τη μουσική εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτό έχει και το τίμημά του».

Το ποιο τρελό πράγμα που έχετε κάνει για έναν έρωτα;

«Το πιο τρελό που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι ταξίδι 5 ωρών για να τον δω μόνο μισή ώρα!».

Στη ζωή θα φέρνατε ένα παιδάκι εκτός γάμου; Τι θα συμβουλεύατε τις γυναίκες που προσπαθούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί;

«Θα έφερνα ένα παιδάκι εκτός γάμου! Όσο πάει αυτός ο θεσμός και παγκοσμίως χάνει την αξία του, όταν τα διαζύγια είναι τόσα πολλά. Είναι ένας τόσο παλιός θεσμός ο γάμος που πραγματικά και που κρατάει μέσα στη σημερινή πραγματικότητα είναι λίγο θαύμα. Είναι ουτοπικό λίγο να εύχεσαι στον Θεό και μπροστά σε κόσμο ότι θα είστε για πάντα μαζί, είναι μια υπόσχεση που πρέπει να την τηρήσεις ό,τι και να γίνει; Άνευ όρων; Να μείνεις για πάντα με τον άλλο; Όχι! Δεν είναι ρεαλιστικό. Η έννοια του γάμου δεν είναι πολύ ρεαλιστική. Το για πάντα δεν είναι ρεαλιστικό σχεδόν για τίποτα. Γιατί να είναι για δύο ανθρώπους που αναγκαστικά θα πρέπει να ζήσουν όλη τη ζωούλα τους μαζί μέχρι να πεθάνουνε. Γιατί; Το παιδί είναι δίλημμα ζωής. Έχει αρχίσει και με αγχώνει. Αλλά οτιδήποτε μου προκαλεί τεράστιο φόβο και άγχος το αντιμετωπίζω με έξτρα ψυχραιμία, γιατί θεωρώ ότι θα του κάνω κακό, αν βάλω αυτήν την πίεση».

Ποια είναι η άποψή σας για τους γάμους μεταξύ ατόμων ιδίου φύλου;

«Οι συζητήσεις όσον αφορά στην ομοφυλοφιλία και την gay κοινότητα είναι για εμένα περιττές και δεν θα έπρεπε καν να υπήρχαν αυτές οι συζητήσεις. Οι gay άνθρωποι υπήρχαν πάντα. Είναι μια πραγματικότητα την οποία τη συζητάμε και την ξανασυζητάμε σαν να είναι εξαίρεση, αλλά είναι η πραγματικότητα… Πιστεύω ότι η εκκλησία επικρατεί από πάρα πολύ παλιά για να ισχύουν ό,τι έχουν ειπωθεί εκείνα τα χρόνια μέχρι σήμερα. Για εμένα είναι αρκετά περιοριστικές οι θρησκείες σε μεγάλο βαθμό και επιβάλλουν κάποια πράγματα που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ισχύσουν στη σημερινή εποχή. Είναι πολύ παλαιιακά και ξεπερασμένα!».

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019, 06:46