Γιάννης Καπετάνιος: «Δεν πήγα στην κηδεία του πατέρα μου»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017, 00:09
Γιάννης Καπετάνιος: «Δεν πήγα στην κηδεία του πατέρα μου»
Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση προχώρησε ο Γιάννης Καπετάνιος, αποκαλύπτοντας ότι δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως έχει συμβεί και σε άλλους συναδέλφους του!

«Στο θέατρο Τέχνης έφυγα μετά από πέντε χρόνια. Έφτασα σε σημείο να εκραγώ κι έφυγα. Με είχαν στριμώξει πάρα πολύ εκεί. Πέθαινε ο πατέρας μου κι έλεγα στον Λαζάνη να μείνω μαζί του και μου έλεγε “να είσαι στην πρόβα σου, δεν έχεις καμία δουλειά εκεί, δεν μπορείς να προσφέρεις κάτι εφόσον είναι σε αυτή την κατάσταση ο πατέρας σου και πεθαίνει”», είπε, στο περιοδικό Λοιπόν ο Γιάννης Καπετάνιος.

Και συνέχισε: «Πήγα στην πρόβα μου στο Ηρώδειο την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου πέθανε ο πατέρας μου κι εγώ ήμουν ακόμα στο Ηρώδειο. Είχα γυρίσει στο σπίτι μου χαράματα για να κοιμηθώ κι ήρθε ο αδερφός μου, ο παπάς, και μου είπε "ο μπαμπάς έφυγε…". Ούτε στην κηδεία του πατέρα μου δεν πήγα, παίζαμε στο Ηρώδειο, τις Βάκχες».

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, είχε μόνο πέντε ατάκες οι οποίες θα μπορούσαν να μοιραστούν στους υπόλοιπους ηθοποιούς ώστε να μπορέσει να πει το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα του, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε!

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017, 00:10