Ο ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, έκανε δηλώσεις στην «Πρωινή Μελέτη» και αναφέρθηκε στην Ευγενία Μανωλίδου, την Τατιάνα Στεφανίδου και τους Καραμεροχαριτάτους, ενώ, όσον αφορά στην επόμενη σεζόν, ήταν κατηγορηματικός: «ρωτήστε ένα μελλοντολόγο».

Θα κοπούν οι Καραμεροχαριτάτοι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα αυτά είναι μία φημολογία. Δεν έχει βάση αλήθειας. Προφανώς και μας απασχολούν ζώνες οι οποίες δεν πήγαν όπως θα περιμέναμε. Δουλειά μας είναι να δουλέψουμε και να τα διορθώσουμε τα νούμερα. Δεν υπάρχει θέμα άλλων προσώπων».

Για το «Dancing With the Stars»:

«Δεν έχει γίνει ακόμα η τελική επιλογή. Γίνονται κουβέντες με πολλά αξιόλογα άτομα, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση. (…) Έκανα μία συνάντηση με τη Μαρία Ιωαννίδου, αν δεν κάνω λάθος, τον Σεπτέμβριο μιλήσαμε επί του θέματος αλλά έκτοτε δεν συναντηθήκαμε ξανά».

Για τη συνεργασία με τη Μανωλίδου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επιθυμούμε τη συνεργασία με τη Μανωλίδου. Είναι μία εκπομπή η οποία ήταν προετοιμασμένη και ουσιαστικά είναι πολύ βασική».

Για τη συνεργασία με τη Στεφανίδου:

«Η Στεφανίδου είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην τηλεόραση. Κανείς δεν έχει κλείσει την πόρτα. Δεν καταφέραμε να τα βρούμε πέρυσι, για του χρόνου δεν ξέρω τι θα γίνει, ρωτήστε ένα μελλοντολόγο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης