Ο Γιάννης Βόγλης και η σύζυγός του που μετράνε 50 χρόνια γάμου, ήρθαν αντιμέτωποι με την επάρατη νόσο στην πιο τρυφερή ηλικία της. Στα 39 της χρόνια οι γιατροί διέγνωσαν στη Μιράντα Βόγλη ότι πάσχει από καρκίνο.Ο δημοφιλής ηθοποιός, βράχος στο πλευρό της γυναίκας της ζωής του, μιλάει στο «Εγώ» για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν.

– Δύσκολη στιγμή φαντάζομαι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φυσικά.Μιλάμε για καρκίνο στα 39 της χρόνια. Έπρεπε να φύγουμε στο εξωτερικό για να εγχειριστεί. Όταν επέστρεψα, έπειτα από αρκετό καιρό, η εταιρία που είχα στη Θεσσαλονίκη δεν πήγαινε καλά. Έτσι αποφασίσαμε να πάμε στην Αθήνα».

– Ήσασταν ψύχραιμος όσον αφορά το πρόβλημα της συζύγου σας;

«Ναι. Δεν είμαι από τους άντρες που χάνουν εύκολα την γη κάτω από τα πόδια τους. Όταν αντιμετωπίζεις μια δυσκολία, δεν την αφήνεις να σε πάρει από κάτω. Όταν πέσεις πρέπει να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να συνεχίσεις με πείσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Η σύζυγός σας;
«Θαυμάζω πραγματικά την εσωτερική της δύναμη. Μέχρι σήμερα έχει έρθει αντιμέτωπη τρεις φορές με την συγκεκριμένη αρρώστια και είναι είναι μία χαρά γιατί έχει απίστευτη εσωτερική δύναμη».

– Είστε αισιόδοξος;

«Φυσικά. Η ζωή είναι αισιόδοξη. Πρέπει να έχεις πίστη στον εαυτό σου. Ο άνθρωπος έχει απίστευτες δυνάμεις μέσα του τις οποίες οφείλει να ενεργοποιεί σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες».

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης