Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του ο Γιάννης Ζουγανέλης, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις γνωστές δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».

«Η Νάνα Μούσχουρη πρέπει πρώτα να ψάξει η ίδια να δει αν είναι Ελληνίδα. Δεν έχει ανάστημα για να μιλήσει για τον Θοδωράκη και για τους Έλληνες. Δεν έχει κανένα ανάστημα. Η Νάνα Μούσχουρη να βάλει το κεφάλι της εκεί που πρέπει και να μην ασχολείται καθόλου με τους Έλληνες. Δεν θα υπήρχε, αν δεν υπήρχε ο Χατζιδάκις ή ο Θοδωράκης. Δεν θα υπήρχε πουθενά. Να σταματήσει να μιλάει. Έκανε διεθνή καριέρα, αλλά δεν σημαίνει ότι όποιος κάνει διεθνή καριέρα είναι και καλός. Να σωπάσει η Νάνα Μούσχουρη. Δεν είναι τίποτα. Έγινε και ευρωβουλευτής και δεν έκανε τίποτα απολύτως για την Ελλάδα. Απολύτως τίποτα! Ας μη μιλήσει για την Ελλάδα. Είναι ντροπή!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και δεν σταμάτησε μόνο εκεί:

«Δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική τέχνη. Τραγουδίστριες, ας πούμε, είναι η Χαρούλα Αλεξίου, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Βίκυ Μοσχολιού, η Πόλυ Πάνου και η Γιώτα Λύδια. Είναι οι τραγουδίστριες που είναι μέσα στη μνήμη μας, στο DNA μας. Η Νάνα Μούσχουρη δεν είναι στις λογικές του Έλληνα. Αλλά είναι διεθνώς, όχι δημοφιλής, αλλά δημοσιοποιημένη. Δεν έχει σίγουρα την αγάπη (του κόσμου). Άλλο δημοφιλία, άλλο δημοσιοποίηση. Έχουμε πολύ μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες. Όπως, οι μεγάλοι καλλιτέχνες της δημοτικής μουσικής που τους βλέπεις με τις γραβατούλες τους και κανείς δεν έχει μιλήσει και δεν έχει ασχοληθεί, γιατί δεν πουλάει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης