Δεν πρόλαβε καλά – καλά να ξεκινήσει  τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο, ο Σάκης Ρουβάς και ξαφνικά διεκόπησαν!

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο τραγουδιστής περνάει μια απλή ίωση και πρέπει να μείνει στο κρεβάτι για να αναρρώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη νομαρχία Αθηνών όμως, άλλα λένε.

Με έγγραφό της η νομαρχία, υποστηρίζει ότι σε έλεγχο που έγινε στο νυχτερινό κέντρο «Starz», από τις υπηρεσίες του Υγειονομικού, διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων, με αποτέλεσμα να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για το κλείσιμο του μαγαζιού.

Οι ελεγκτές, οι οποίοι επισκέφθηκαν το νυχτερινό κέντρο, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, την ώρα μάλιστα που ο Σάκης Ρουβάς βρισκόταν επί σκηνής, διαπίστωσαν ότι στο κατάστημα λειτουργούν παρανόμως τρεις εξώστες, τη στιγμή που η άδεια αναφέρει χρήση μόνο του ισογείου, αλλά και μεταφορά της κουζίνας στο υπόγειο του κτιρίου…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο νυχτερινό κέντρο και διασκέδαζαν, έκπληκτοι, είδαν τους ελεγκτές συνοδεία αστυνομικών να κάνουν έλεγχο στο χώρο. 

Διαπιστώθηκε επίσης ότι την ώρα του ελέγχου ο αριθμός των πελατών ξεπερνούσε τους 300, ενώ η άδεια λειτουργίας στο χώρο ορίζει 190 άτομα.

Ο δήμος Αθηναίων, ο οποίος είναι αρμόδιος για τις αδειοδοτήσεις αλλά και για το κλείσιμο των καταστημάτων, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσει σε «σφράγισμα» του νυχτερινού κέντρου. Οι υπεύθυνοι του «Starz» υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται παρά για μικρές παραλείψεις και τονίζουν ότι σε λίγες ημέρες, το μαγαζί θα ανοίξει κανονικά, μετά από τις απαραίτητες παρεμβάσεις και έτσι ο Σάκης Ρουβάς θα συνεχίσει να τραγουδάει «Όλα καλά… όλα καλά θα μας πάνε»…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης