Γιατί έχει εξαφανιστεί η Κωνσταντινίδου: Τι εξηγεί για το πρόβλημα υγείας της

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 11:09
Γιατί έχει εξαφανιστεί η Κωνσταντινίδου: Τι εξηγεί για το πρόβλημα υγείας της
Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της πέρασε το καλοκαίρι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που την τελευταία στιγμή αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

Η δημοφιλής ηθοποιός που εδώ και δύο μήνες βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, μη κάνοντας δημόσιες εμφανίσεις, σε συνέντευξή της στο ΟΚ, αποκαλύπτει για πρώτη φορά, το τι ακριβώς συνέβη ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει θεατρικά με την «Λωξάντρα» τι και αν δεν έχει αναρρώσει ακόμα.

«Πράγματι, πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου. Είχα περιτονίτιδα και έμεινα αρκετά στο νοσοκομείο. Είμαι ακόμη στην ανάρρωση. 'Οταν συμφώνησα για τη Λωξάνδρα, δεν είχα καταλάβει σε τι περιπέτεια θα έμπαινα. Συμφώνησα να το κάνω πριν από την εγχείρηση. Πονούσα ήδη πολύ, αλλά επειδή ήμουν, σε πρόβες δεν πήγα σε γιατρό με αποτέλεσμα να χειροτερέψει. Στη Λωξάνδρα δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είναι ένας ρόλος που είχα στο μυαλό μου από τότε που έβλεπα την σειρά στην τηλεόραση με την Μπέτυ Βαλάση. Μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον, παρόλο που δεν είχα καν ασχοληθεί με το θέατρο τότε».

Πηγή:govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 11:09