Όταν η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι γίνεται γνωστή στην Αθήνα, η οικογένεια Μητσοτάκη, όντας κατηγορηματικά αντίθεση για αυτό τον έρωτα, κρατάει αποστάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει το Down Town, δεν πιστεύουν ότι η σχέση αυτή έχει τις προΰποθέσεις να μακροημερεύσει. Πίσω από τις κλειστές πόρτες αναρωτιούνται ποια είναι η γυναίκα εκείνη με το ξενικό όνομα που γοήτευσε το μονάκριβο αγόρι τους. Είναι η πρώτη φορά που ο νυν Πρόεδρος της Ν.Δ εκφράζει τόσο ανοιχτά τα συναισθήματά του για κάποια και μοιάζει ενθουσιασμένος να φέρει κοντά τις δυο αγαπημένες του γυναίκες, τη Μαρέβα και τη μητέρα του. Όταν οι δυο γυναίκες έρχονται σε επαφή, ο Κυριάκος βρίσκεται στη μέση, προσπαθώντας με κόπο να κρατήσει τις απαιτούμενες ισορροπίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, όλα κυλάνε σχετικά ήρεμα και η Μαρίκα Μητσοτάκη καλωσορίζει το νέο μέλος, σε μια προσπάθεια να μη χαλάσει το χατίρι του γιου της και να δώσει χρόνο στη νέα κατάσταση. Τα προσχήματα όμως δεν αργούν να υποχωρήσουν. Η Μαρίκα Μητσοτάκη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, συνεπικουρούμενη από τις κόρες της, εκφράζει ανοιχτά την ενόχλησή της. Οι τριβές μετατρέπονται σε συγκρούσεις, άλλοτε μετωπικές άλλοτε έμμεσες. Οι γυναίκες της οικογένειας φέρεται να παραπονιούνται ότι δεν βρίσκουν κοινό έδαφος μαζί της, η οποία δε δείχνει τη διάθεση να ενταχθεί στην οικογένεια. Η Μαρέβα ούτε λίγο ούτε πολύ ακολουθεί τον δικό της ρυθμό, δείχνοντας προτίμηση στον πεθερό της. Παρά τις ενδοοικογενειακές γκρίνιες, το ζευγάρι αποφασίζει να προχωρήσει το 1997 σε γάμο.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης