Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός, ζώντας τον δικό του «Γολγοθά» εδώ και επτά χρόνια, αποφάσισε να ξεκινήσει απεργία πείνας, για να εκφράσει την απογοήτευσή του από την ελληνική Πολιτεία.

Τον Σεπτέμβριο 2004, ο Κώστας Τσάκωνας είχε ένα σοβαρό ατύχημα, όταν, περνώντας από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, έπεσε στο κεφάλι του ένα τεράστιο δέντρο ύψους 15 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ωστόσο, για καλή του τύχη φορούσε κράνος και απέφυγε τα χειρότερα.

 Αμέσως μετά, πήγε στο νοσοκομείο, όπου έκανε εγκεφαλογράφημα και η διάγνωση ήταν «απώλεια πρόσφατης μνήμης». Τότε ήταν που άρχισε και το μαρτύριό του. «Αμέσως κυκλοφόρησε η βρώμα στο θέατρο ότι ξεχνάω τα λόγια μου» δηλώνει ο ίδιος και υποστηρίζει ότι το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει πολλές δουλειές και επομένως να ζημιωθεί οικονομικά.

 Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Espresso», o Kώστας Τσάκωνας αποφάσισε να καταθέσει μήνυση κατά του Δήμου Αθηναίων και κατά του εργολάβου που διεξήγαγε το έργο. Σήμερα, επτά χρόνια μετά, ακόμα προσπαθεί να βρει το δίκιο του, αφού το δικαστήριο έχει πάρει τέσσερις αναβολές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μία ύστατη προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους φορείς και να δοθεί επιτέλους μια λύση στο πρόβλημά του, ο αγαπημένος μας κωμικός θα αρχίσει απεργία πείνας μετά το Πάσχα, καθώς, όπως δηλώνει, αδυνατεί  να συντηρήσει πλέον τον εαυτό του αλλά και τα δύο ανήμπορα αδέλφια του.

 
Πηγή: star.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης