Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην αγαπημένη σειρά;

Η Μάρθα κρατάει την Κάτια σε ένα ξενοδοχείο κρυφά από όλους και αποπειράται να τη δηλητηριάσει. Η Μαρίνα, πέρα από την εξαφάνιση της Κάτιας, έχει να αντιμετωπίσει την Κλειώ που κατηγορεί τον Φώτη για φόνο καθώς και την πρόταση γάμου που έκανε ο Μιχάλης στην Ιωάννα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ρένα διαπιστώνει πως η συμπεριφορά της Μάρθας είναι περίεργη και αποφασίζει να την ακολουθήσει. Προβληματίζεται ακόμα περισσότερο, όταν την βλέπει να μπαίνει σε ένα κακόφημο ξενοδοχείο.

Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον αστυνόμο πως ο Φώτης είναι αθώος και να μην ανοίξει τον φάκελο της υπόθεσης της δολοφονίας της Σακκά. Ο αστυνόμος της βάζει σαν όρο να του πει την αλήθεια για το ποιος πραγματικά πυροβόλησε τον Φώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αργύρης υποψιάζεται πως η Μάρθα παίζει περίεργο παιχνίδι και προσπαθεί να μάθει γι’ αυτήν. Η σχέση του Κωστή με την Κλειώ περνάει κρίση, αφού η Κλειώ πιστεύει πως τον επηρεάζει η Μαρίνα και δεν έχει την στήριξη του στο θέμα του Φώτη.

Η Ιωάννα, μετά την αρχική άρνησή της, δέχεται τελικά να παντρευτεί τον Μιχάλη. Η κατάσταση του Δημήτρη εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης