Επεισόδιο 52

Ενώ η αστυνομία ψάχνει παντού για τον Φώτη, αυτός κρύβεται στο μπαρ του Γιώργου και του Μιχάλη, γεγονός που προκαλεί την αναστάτωση της Μαρίνας και το φόβο του Γιώργου. Την ίδια στιγμή η Κάτια, με τη βοήθεια του Αργύρη, προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια από το παρελθόν της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κλειώ επισκέπτεται τον αστυνόμο και τον πιέζει να παρακολουθήσουν την Μαρίνα, πεπεισμένη πως αυτή θα τους οδηγήσει στην κρυψώνα του Φώτη.. Η Σοφία σοκάρεται όταν παραλαμβάνει αγωγή διαζυγίου κι ένα αίτημα για την αποκλειστική κηδεμονία του παιδιού τους από τον Δημήτρη.

Η αστυνομία κάνει ξαφνική έρευνα στο σπίτι της Μάρθας και βρίσκει ένα στοιχείο, που θα μπερδέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Επεισόδιο 53

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να κινήσει γη και ουρανό για να αποδείξει πως ο Φώτης δεν είναι δολοφόνος. Ωστόσο, τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν πληθαίνουν συνεχώς και – μαζί με τα σκοτεινά σχέδια της Μάρθας – δηλητηριάζουν την πίστη της Μαρίνας για την αθωότητά του.

Ο Αργύρης καταφέρνει να εντοπίσει μέσω του Μιχάλη την Μαρίνα και η Κάτια ελπίζει πως είναι επιτέλους πολύ κοντά στο να συναντήσει την κόρη της. Ο Μιχάλης, θέλοντας να βοηθήσει την Μαρίνα, δέχεται μια συνάντηση που τον φέρει μπροστά σε μια αναπάντεχη έκπληξη.

Επεισόδιο 54

Η Σοφία νιώθει απόρριψη από όλους, ενώ η κατάσταση χειροτερεύει όταν κινδυνέψει εξαιτίας της το μωρό της. Η Κάτια μαθαίνει από το Μιχάλη ποια είναι και ζει περιμένοντας με αγωνία τη στιγμή που θα δει τη Μαρίνα.

Νιώθει πως είναι πια κοντά αφού ο Μιχάλης κανονίζει να συναντηθούν κρυφά. Η σχέση της Έλλης με το Χατζή προχωράει, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Δημήτρη. Ο Νίκος συνεχίζει την πλεκτάνη του για να παγιδέυσει τον Φώτη και να τον στείλει στη φυλακή, ενώ παράλληλα ψάχνει την Κάτια.

Επεισόδιο 55

Ο Μιχάλης ζητάει από τη Μαρίνα να βρεθούν το βράδυ στην εταιρεία, χωρίς να της πει τον πραγματικό λόγο. Αγνοώντας ότι πρόκειται για ένα ραντεβού με την Κάτια, η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει αν πίσω από την κίνησή του αυτή κρύβεται κάτι ερωτικό. Για τον ίδιο λόγο ανησυχεί και η Ιωάννα, που αντιλαμβάνεται πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κάνει δικό της τον Μιχάλη όσο υπάρχει η Μαρίνα στη μέση.

Γι’ αυτό και μετά από προτροπή της Έλλης, αναλαμβάνει δράση, αποφασισμένη να τον διεκδικήσει. Η βραδινή συνάντηση της Κάτιας με τη Μαρίνα στην εταιρεία, γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη, καθώς συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, που ο καθένας έχει το δικό του σχέδιο και το δικό του συμφέρον να υπηρετήσει…

Επεισόδιο 56

Η Μαρίνα απογοητεύεται που δεν είδε τελικά την Κάτια, ενώ η εξήγηση του Αργύρη δεν πείθει ούτε την Μαρίνα, ούτε τον Μιχάλη. Η Μαρίνα υποψιάζεται τον Αργύρη, ενώ ο Μιχάλης αποκαλύπτει στην Μαρίνα πως η Κάτια δεν ήθελε να μάθει τίποτα η Μάρθα, γιατί δεν την εμπιστεύεται.

Η Μαρίνα τα χάνει. Ο Φώτης, θέλοντας να παρευρίσκεται στη συνάντηση των δύο γυναικών, το σκάει από την αποθήκη του μπαρ και συλλαμβάνεται. Ο Νίκος φαίνεται να έχει χάσει τελείως τον έλεγχο και σκέφτεται σοβαρά να τελειώνει με την Κάτια, η οποία περνάει μαρτυρικές ώρες στα χέρια του.

Την παράνοιά του ενισχύει και η Μάρθα που, φοβούμενη ότι θα αποκαλυφθούν όλα, τον πιέζει να σκοτώσει την Κάτια. Στο μεταξύ η Ιωάννα ανησυχεί για τις καθημερινές επαφές του Μιχάλη με τη Μαρίνα και μετά από μια συζήτηση με την Έλλη, ζητάει από τον Μιχάλη να κόψει κάθε επαφή με την Μαρίνα.

Πηγή: govastileto.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης