Γίνεται το «24» χωρίς τον Kiefer Sutherland;

Γίνεται το «24» χωρίς τον Kiefer Sutherland;
Όσοι διέδιδαν τις φήμες που ήθελαν την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά, που αισίως βρίσκεται στην όγδοη σεζόν της, να μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σύντομα, μάλλον γνώριζαν περισσότερα από τον Kiefer Sutherland.

Τον προηγούμενο μήνα, ο Kiefer δήλωσε στο E!online: «Έχουμε κάποιες ιδέες για ταινία, αλλά συμφωνήσαμε με το studio να μην ασχοληθούμε καθόλου μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά. Δεν θα γυρίσουμε την ταινία φέτος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του E!online, η έναρξη των γυρισμάτων δεν είναι τόσο κοντά όσο λεγόταν το προηγούμενο διάστημα. Εκπρόσωπος της 20th Century Fox είπε: «Είμαστε σε συζητήσεις με τον σεναριογράφο Billy Ray, για να γράψει ένα σενάριο βασισμένο στην αρχική του ιδέα».

Από την άλλη, δεν έχει «κλείσει» ακόμα η συμφωνία για την τέταρτη σεζόν, αλλά ο Kiefer φαίνεται σίγουρος πως θα υπάρξει και συνέχεια στη σειρά.

«Ήταν μια απίστευτη εμπειρία για εμένα, έμαθα πολλά και νιώθω ικανοποιημένος από τη δουλειά. Έχουμε πολλούς πιστούς τηλεθεατές από το πρώτο επεισόδιο και, όσο θέλουν να το βλέπουν, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το συνεχίσουμε» είπε o Kiefer.

Το κοινό του «24» έχει συρρικνωθεί με τα χρόνια, αλλά παραμένει στην τρίτη θέση τηλεθέασης των show του δικτύου Fox, με πάνω από 11 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Δείτε το video με την συνέντευξη του Kiefer Sutherland για την όγδοη σεζόν του "24"Διαβάστε επίσης: Στη μεγάλη οθόνη το «24»;

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010, 14:19