O Γιώργος Θεοφάνους είναι ένας άνθρωπος που δε φοβάται να πει τη γνώμη του δημόσια για όλα. Πρόσφατα ο μουσικοσυνθέτης μίλησε για την εγχώρια μουσική βιομηχανία και την κρίση που αντιμετωπίζει, απαντώντας στο αν ήταν τελικά υπερβολικές οι απαιτήσεις των καλλιτεχνών τα προηγούμενα χρόνια.

«Όλα τα φουσκωμένα ξεφούσκωσαν και αντέχουν μόνον» όσοι εργάζονται σκληρά και βλέπουν μπροστά. Η κρίση είχε και τα καλά της. Ο δρόμος της αρετής, για να χρησιμοποιήσω τον μύθο του Ηρακλή, είναι δύσβατος και δύσκολος, αλλά χρήσιμος» είπε στο TV Έθνος ο Γιώργος Θεοφάνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος στη συνεργασία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου προσεγγίζουν το κοινό μεπιο παρεΐστικη διάθεση. Τι λέει γι’αυτό; «Κάνουμε κάτι απλό, αλλά γεμάτο αγάπη με τη Νατάσα στο «Φως».

Με συνεργάτες καλούς μουσικούς και τραγουδιστές καθώς και τον Παντελή Καναράκη, ο οποίος είναι μεγάλη αποκάλυψη για μένα, καθώς δεν τον ήξερα προσωπικά. Χαίρομαι για αυτό που συμβαίνει. Κάνουμε τρεις παραστάσεις την εβδομάδα Σάββατο βράδυ, Κυριακή μεσημέρι και Δευτέρα στις 9, παρέα με φίλους που έρχονται να τραγουδήσουμε μαζί αγαπημένα τραγούδια, όπως η Μαρινέλλα, ο Ρέμος, ο Μαζωνάκης, ο Σεφερλής, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αλλά και άλλοι φίλοι που έρχονται και αρπάζουν το μικρόφωνο με αγάπη και μοιράζονται τη σκηνή μαζί μας.»

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης