Την επομένη της έκτης επετείου του γάμου τους, ο Γιώργος Λιανός και η σύζυγός του Ανθή Ανδροτσάκη βάφτισαν το απόγευμα της Κυριακής 23 Αυγούστου τους δύο γιους τους, τον 2 χρόνων Κωνσταντίνο και τον 1 έτους Ιάσονα -έχουν αποκτήσει και την 4 χρόνων Αρυάνα-, στον Ιερό Ναό Κοίμησης Θεοτόκου στη Σαρωνίδα.

«Ο Κωνσταντίνος πήρε το όνομα του πατέρα της Ανθής, ενώ το όνομα Ιάσονας αρέσει πολύ στον Γιώργο» αποκαλύπτει στο ΟΚ! καλεσμένος της βάφτισης. Νονοί του Κωνσταντίνου ήταν οι δύο καλοί φίλοι του ζεγαριού, Στέλιος Στραπατσάκης και Χριστίνα Πούλου. Τον Ιάσονα βάφτισαν ο καλός φίλος του Γιώργου Λιανού, Γιάννης Βαρδής, μαζί με τον δήμαρχο Σαρωνικού, Γιώργο Σοφρώνη, και τη σύζυγό του Βανίτα. «Η διπλή βάφτιση έγινε ταυτόχρονα. Πρώτος βρέθηκε στην κολυμπήθρα ο Κωνσταντίνος και στη συνέχεια ο αδελφόςτου» καταλήγει η ίδια πηγή, επιβεβαιώνοντας ότι και οι δύο έκλαψαν αρκετά στη διάρκεια του Μυστηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι στο Anima Club στη Σαρωνίδα, όπου τη διακόσμηση, με θέμα το τσίρκο, επιμελήθηκαν η Όλγα Καραβερβέρη και η Μαίρη Ντέντε από το «Love and Mary».

Δείτε φωτογραφίες από την βάπτιση στο www.govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης