Η κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» συνάντησε τον Γιώργο Μέρλο, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία του με την Άννα Βίσση, τον κρυφό του γάμο, αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει τα δικά του παιδιά.

Ο γνωστός αρχιτέκτονας, που το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Fab5», δεν έχει παρακολουθήσει το ριάλιτι της Άννας Βίσση «Όσο έχω φωνή», αλλά την Ελληνίδα σταρ τη γνωρίζει χρόνια: «Την αγαπώ πάρα πολύ. Την πρωτογνώρισα στη Φιλοθέη σε ένα σπίτι μαζί με τον Νίκο (Καρβέλα) και πήγαιναν βόλτα τη μικρή Σοφία. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι. Είναι ένα κορίτσι που ξέρει να εκτίθεται, να παίρνει τα ρίσκα γι’ αυτό που κάνει, έχει μια εξαιρετική φωνή και είναι κούκλα» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρελθόν, όπως παραδέχτηκε, υπήρξε παντρεμένος: «Είχα τα χρόνια του Χριστού τότε. Ήμουν παντρεμένος με ένα πολύ συμπαθητικό κορίτσι που ήταν μισή Ελληνίδα-μισή Γαλλίδα. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ, αλλά η σχέση πριν πήγαινε-ερχόταν». Παιδιά όμως δεν απέκτησε: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Πάντα είχα έναν καημό να έχω ένα παιδί, γιατί λατρεύω τα παιδιά. Και μπορώ να δώσω και πολλή ασφάλεια σε ένα παιδί, πράγμα που έχει λείψει σε μένα πάρα πολύ».

ΠΗΓΗ: yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης