Γιώργος Παπαδόπουλος: «Στα 13 μου ξεκίνησα να δουλεύω»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011, 09:58
Γιώργος Παπαδόπουλος: «Στα 13 μου ξεκίνησα να δουλεύω»
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ήρθε στην Ελλάδα πριν από τέσσερα χρόνια και αμέσως κατάφερε να δώσει θετικά δείγματα στον χώρο της μουσικής. Χαμηλών τόνων και επικεντρωμένος αποκλειστικά στη δουλειά του, δεν δίνει αφορμές για σχόλια. Αποφεύγει να σχολιάσει μάλιστα και όσους ισχυρίζονται ότι η φωνή του μοιάζει με αυτήν του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι δυο τους, πάντως, δεν έχουν συναντηθεί.
«Ποτέ. Δεν γνωριζόμαστε. Τον γνωρίζω μέσα από τη μουσική του και προφανώς κι εκείνος μέσα από τη δική μου. Δεν επιδιώκω να συναντηθώ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά σίγουρα, αν τύχει να βρεθούμε κάπου μαζί, θα τον χαιρετήσω».

Ο ερμηνευτής μίλησε στο περιοδικό «Down Town» για τη ζωή του στην Ελλάδα, τη Δέσποινα Ολυμπίου, με την οποία ακούγεται ότι έχει κάτι παραπάνω από μια απλή φιλική σχέση, αλλά και τη φιλοσοφία του για τη ζωή. «Πέρασα δύσκολη παιδική ηλικία και έχω μάθει να συμπεριφέρομαι και να σκέφτομαι αλλιώς από τους περισσότερους ανθρώπους που έχουν την ίδια ηλικία με μένα. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και προέρχομαι από μια πάρα πολύ φτωχή οικογένεια. Έμαθα να είμαι ολιγαρκής και καθόλου θορυβώδης. Μπορεί να ήμουν ζωηρό παιδί μέχρι και το τέλος του γυμνασίου, μετά όμως άρχισα να αλλάζω – λίγο νωρίτερα στα 13 μου ξεκίνησα να δουλεύω» λέει, αποκαλύπτοντας ότι είναι ο μικρότερος από τον πρώτο γάμο του πατέρα του, ο οποίος έχει ξαναπαντρευτεί και έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά.

Πόσα χρόνια, άραγε, έχει να ερωτευθεί; «Αρκετά. Ως τώρα ήμουν αφοσιωμένος στη δουλειά μου. Το να ερωτεύεσαι και να φλερτάρεις είναι σαν βιταμίνη. Σε τονώνει, νιώθεις ωραία. Αλλά υπό προϋποθέσεις πια – δεν είμαι διατεθειμένος να ερωτεύομαι μη συνειδητοποιημένα. Στον έρωτα προδίδεσαι, πληγώνεσαι και φτάνεις σε ένα σημείο που λες ''δεν θα ερωτευτώ ξανά''. Εγώ πλέον θέλω να ελέγχω τα πράγματα. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα καταφέρνω κιόλας, γιατί, όταν μου συμβαίνει, τα δίνω όλα. Χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου, είμαι στα σύννεφα και δεν ξέρω τι μου γίνεται. Τώρα νιώθω ότι πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός από παλιότερα και να μην αποσυντονίζομαι. Ο έρωτας με αποσυντονίζει».

«Με τη Δέσποινα είμαστε απλά φίλοι. Τίποτα παραπάνω» δηλώνει ο Γιώργος, που είναι ευτυχισμένος με τη δουλειά που κάνει, ενώ δεν κρύβει ούτε για μια στιγμή την ικανοποίησή του που έχει μάθει να τα καταφέρνει ακόμη και στα δύσκολα.

ΠΗΓΗ: Star

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011, 10:13