Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Άννα Πρέλεβιτς είναι μαζί δυόμιση χρόνια και παραμένουν πολύ ερωτευμένοι. Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην αγαπημένη του και το ενδεχόμενο γάμου.

«Η αγάπη είναι τα άκρα, τα απέραντα άκρα και όποιος μπορεί να αγαπήσει μπορεί να φτάσει στα άκρα. Ναι τώρα είμαι στα άκρα. Είμαι ερωτευμένος αλλά δεν είμαι ο ιδανικός σύντροφος. Προσπαθώ όμως πολύ» είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Με την Άννα δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Μέναμε μαζί από την αρχή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το αν σκέφτεται σύντομα να παντρευτούν είπε: «Αυτά θα τα ρωτήσεις στην Αννούλα, εγώ δεν έχω θέματα με αυτά. Ό, τι πει η Αννούλα» δήλωσε ο τραγουδιστής και επισήμανε: «γιατί να μην θέλω να γίνω μπαμπάς δεν είμαι και μικρός».

Τι είναι όμως αυτό που του αρέσει στην σύντροφό του; «Μα δεν τη βλέπεις πως είναι; Είναι πολύ σημαντική η εξωτερική εμφάνιση στα πρώτα δύο ραντεβού, αν όμως υπάρξει και τρίτο αυτό σημαίνει πως δεν κοιτάς μόνο την εξωτερική εμφάνιση» τόνισε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Παράλληλα εξομολογήθηκε και τι είναι αυτό που θα τον απωθούσε σε μία γυναίκα και δεν θα έκανε ποτέ σχέση μαζί της. «Δεν θα έκανα ποτέ σχέση με κάποια που δεν ακούσει τη μουσική μου, η Άννα αγαπάει την μουσική μου και αυτό είναι πολύ βασικό για μένα» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης