Με ένα νέο τραγούδι, το οποίο ήδη ακούγεται στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου, έχοντας παράλληλα γίνει «ύμνος» στα clubs, επιστρέφει δυναμικά ο Δημήτρης Γιωτης.
Ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής, που έχει αποδείξει ότι έχει τον τρόπο με τα τραγούδια του να «αγγίζει» το κοινό, σε συνεργασία με τον γνωστό DJ και παραγωγό, Νίκο Σουλιώτη, μας παρουσιάζει το «Πες μου τι σου λείπει», το οποίο είναι σε παραγωγή του Μάριου Χαπέρη.
Πρόκειται για ένα νεανικό τσιφτετέλι, το οποίο έχει αγκαλιάσει ο κόσμος κάτι που αποτυπώνεται και από το γεγονός ότι σε μόλις 5 ημέρες κυκλοφορίας του στο youtube έχει ξεπεράσει τις 150.000 views.
Tη μουσική του νέου τραγουδιού του Δημήτρη Γιώτη υπογράφει ο Τόνυ Μαυρίδης, ενώ τους στίχους του ο Ηλίας Γιαννικόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το διάστημα ο Δημήτρης Γιώτης κάνει με μεγάλη επιτυχία εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Μάλιστα έχει κάνει τις Τετάρτες στη Λάρισα να μοιάζουν με… Σάββατα, καθώς γίνεται το αδιαχώρητο στο πιο in μαγαζί της θεσσαλικής πόλης, το φημισμένο «PIATELAS».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης