Το διάσημο supermodel, Gisele Bundchen, όπως παραδέχεται δεν ασχολείται καθόλου με το πώς θα δείχνει όταν είναι σπίτι της, με την οικογένειά της.

Σε συνέντευξή της στο The Associated Press, το μοντέλο- που πρόσφατα έγινε το κεντρικό πρόσωπο της Pantene- θα πει «στη δουλειά μου κάθε μέρα έχεις κόσμο που σε χτενίζει, και το τελευταίο πράγμα που θέλω να σκέφτομαι, όταν είναι σπίτι μου, είναι ότι πρέπει να χτενίσω τα μαλλιά μου, δεν έχω ούτε βούρτσα», γι’ αυτό και λέει ότι συνήθως τα έχει πιασμένα σε κότσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Gisele μιλάει επίσης για το υγιεινό lifestyle που έχει υιοθετήσει, λέγοντας ότι «έχει να πιει αναψυκτικά εδώ και 10 χρόνια» και ότι γενικά αποφεύγει τα προϊόντα που είναι επιβλαβή για το σώμα της, ενώ μιλάει και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Tom Brady και παραδέχεται ότι δεν βλέπει ποτέ αμερικάνικο football- το άθλημα δηλαδή στο οποίο διακρίνεται ο Brady- παρά μόνο όταν παίζει εκείνος: «Μ’ αυτόν τον τρόπο, παρακολουθώντας αγώνες από τον καναπέ μας, ο Tom χαλαρώνει και τρέφει τη ψυχή του. Εγώ πάλι προτιμώ να χαλαρώσω διαβάζοντας το βιβλίο μου και ακούγοντας μουσική. Θα παρακολουθήσω αγώνα μόνο όταν παίζει ο ίδιος. Ο ένας υποστηρίζει τον άλλο θερμά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης