Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου αλλά και του τμήματος Θεατρολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, ο 30χρονος πρωταγωνιστής της σειράς «Steps» στον ΑΝΤ1, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, είναι για πολλούς κάτι περισσότερο από ταλαντούχος και σέξι: Ένας ρομαντικός τύπος με ξεκάθαρες απόψεις για τη ζωή του.

Πώς λειτουργείς σε σχέση με τις γυναίκες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ανάλογα με τη γυναίκα και με αυτό που μου βγάζει. Εγώ θέλω να τα έχει όλα μια σχέση, να βάζουμε και οι δύο από κάτι – και, αν γίνεται, κάθε μέρα κι από κάτι διαφορετικό. Αρκεί να μη βαριόμαστε και να γελάμε ακόμα και με τις βλακείες ή τις αποτυχίες μας. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να ξυπνάς, να μην ξέρεις τι θα γίνει σήμερα και να σου αποκαλύπτεται. Αυτό θέλει αυτοδιάθεση, ανοιχτή καρδιά και ελευθερία στα εγκεφαλικά μας κύτταρα. Θέλει αγάπη για τη ζωή και τους ανθρώπους. Στις μέρες που ζούμε θεωρείται διαστροφή να ερωτεύεσαι και να πράττεις ανάλογα. Εγώ, λοιπόν, λειτουργώ διεστραμμένα.»

Είσαι ρομαντικός;

«Εννοείται ότι είμαι ρομαντικός. Ευτυχώς που είμαι, αλλιώς δεν θα άντεχα για πολύ. Ο ρομαντισμός είναι ένας ανεμοστρόβιλος που σε παρασύρει και σε κάνει να είσαι έτοιμος να ποντάρεις ό,τι έχεις στο 7 κούπα, για αυτό που πιστεύει η καρδιά σου. Έχω κάνει πολλά, αλλά ένα παιδί ξεχνά τι κάνει με το που το κάνει ή, αν θες, δεν το ενδιαφέρει να θυμάται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα έκανες ποτέ παιδί εκτός γάμου, όπως ο ήρωας στο σίριαλ;

«Πιθανότερο είναι να κάνω παιδί εκτός γάμου, παρά εντός. Έχω ένα θεματάκι με τις συμβάσεις. Αρκεί, βέβαια, να πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Τότε, δεν έχω πρόβλημα».

ΠΗΓΗ: Life & Style

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης