Τα δημοσιεύματα έδιναν και έπαιρναν ότι αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του, πριν από δύο χρόνια, όταν βρέθηκε να δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του με την κατάθλιψη, χρίζοντας μέχρι και νοσηλείας σε ειδική κλινική. Για πρώτη φορά και έχοντας ξεπεράσει αυτά που τον έφεραν σε αυτό το άσχημο σημείο, ο Λάμπης Λιβιεράτος σε συνέντευξη του στο «Down Town» είπε όλη την αλήθεια της ψυχής του… που βασανίστηκε αλλά γιατρεύτηκε.

«Στη δική μου περίπτωση είχε να κάνει με πολύ συγκεκριμένα γεγονότα της ζωής μου. Ούτε με τη δουλειά ούτε με τα οικονομικά. Κάποια συγκεκριμένα γεγονότα που συνέβησαν στην προσωπική μου ζωή με έριξαν σε κατάθλιψη. Και μπορώ να σου πω ότι κάποιοι άνθρωποι μου την προκάλεσαν αυτή την κατάθλιψη με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Βοήθησαν δηλαδή στο να πάθω κατάθλιψη κάνοντας πολύ φιλότιμες προσπάθειες. Αυτούς τους ανθρώπους του έδιωξα ανεπιστρεπτί από τη ζωή μου και δεν δίνω πια το περιθώριο σε κανέναν να μου ξανακάνει αυτό το πράγμα. Δεν πετάω ανθρώπους στο Καιάδα, απλώς πλέον μπορώ να κρίνω ποιοι άνθρωποι μου κάνουν στη ζωή μου και ποιοι όχι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσο καιρό βρισκόσουν σε αυτή την κατάσταση;

«Η κατάθλιψή μου διήρκεσε δύο χρόνια. Έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή και αντικαταθλιπτικά χάπια. Κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο…

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης