Η Ελένη Ασημάκη αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το GNTM εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που έχει. Η εντυπωσιακή κοπέλα πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και χρειάζεται κάθε 15 ημέρες να κάνει μεταγγίσεις αίματος.

Παρά το γεγονός ότι οι κριτές, της μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και την αποθέωσαν, της είπαν ότι δε γίνεται να συνεχίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια μίλησε στη κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και αναφέρθηκε στην εμπειρία της από το GNTM, αλλά και το άδοξο τέλος της συμμετοχής της.

«Το εμπόδιο για να μπω στο σπίτι ήταν η ασθένεια μου. Χρειαζόμασταν μια βεβαίωση και ήταν δύσκολο να την πάρω. Γιατί κανένας γιατρός δεν ήθελε να πάρει μια τέτοια ευθύνη και η παραγωγή δεν ήθελε να το ρισκάρει. Όταν έκανα την αίτηση είχα στο μυαλό μου ότι η ασθένειά μου θα μπορούσε να με εμποδίσει κυρίως στις δοκιμασίες. Γιατί δεν κάνει να κουράζομαι και να πιέζομαι πολύ. Δεν πίστευα όμως πως θα είναι ο λόγος που δεν θα μπω στο σπίτι. Πίστευα πως θα μου δοθεί αυτή η ευκαιρία.

Όταν άκουσα ότι ο λόγος που δεν περνάω είναι αυτός, εκείνη τη στιγμή γκρεμίστηκαν όλα για μένα. Όταν ξεκίνησε το κλάμα δεν μπορούσα να σταματήσω. Έκλαιγα αρκετή ώρα. Η κυρία Καγιά μου είπε πως θα μπορούσα να είμαι η νικήτρια του GNTM. Κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά γιατί μπήκα μόνη μου στους κριτές» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Ασημάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Πηγή: govastileto.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης