Μια συνέντευξη περί τηλεόρασης έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε εφημερίδα και επανέλαβε την άποψή του για τα μεσημεριανάδικα, επίσης ανέλυσε τη μάχη των πρωινάδικων και τους λόγους που πρέπει να περιμένουμε ακόμα για να κρίνουμε.

Για το αν παραμένει το «καλό παιδί» είπε:

«Προτιμάω το καλό και ουσιαστικό παιδί. Θα υπεραμύνομαι πάντα την έννοια του καλού παιδιού για τους λόγους που θεωρώ ότι εγώ πρέπει να είμαι καλός άνθρωπος. Ξέρεις, αυτά είναι σχετικά. Σκέψου τον εαυτό σου, όταν σε κάποιους ανθρώπους φέρθηκες καλά και μετά από λίγο καιρό γύρισαν και είπαν ότι είσαι μαλάκας. Δεν έχει συνταγή το καλό παιδί. Απλά δεν γουστάρω να μαλώνω δημοσίως. Την αντιπαράθεσή μου θα την κάνω ιδιωτικά και για ουσιαστικά πράγματα. Τα χρόνια περνάνε, μεγαλώνουμε, είμαι πλέον 36 ετών και σε πολλούς μπορεί να φαίνεται αυτό που λέω υπερβολικό, αλλά, όταν είσαι από τα 17 σου στην τηλεόραση, στα 36 σου τηλεοπτικά νιώθεις μια ωριμότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα πράγματα που τον ενοχλούν στην τηλεόραση είπε:

«Ότι ζούμε στην εποχή της αναπαραγωγής και όχι της παραγωγής. Αυτό όμως δεν αφορά μόνο στην τηλεόραση. Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Αν φτάσουμε στην τηλεόραση στο σημείο να παράγουμε περισσότερα απ’ ό,τι αναπαράγουμε, τότε θα πούμε ότι η τηλεόραση ηρέμησε. Διότι η παραγωγή μπορεί να σου δώσει κάποια στιγμή το σύνθημα, ότι αυτό που παράγεις δεν είναι καλό και να το σταματήσεις. Η αναπαραγωγή γίνεται δυστυχώς στο κακό και όχι στο καλό, άρα δεν θα το πάρεις ποτέ χαμπάρι. Η αναπαραγωγή έχει ευκολία».

Για τα πρωινάδικα είπε:

«Για μένα η ιστορία θα αρχίσει να φαίνεται τέλη Μαρτίου. Τότε θα σου πω. Επειδή υπάρχουν δύο εποχές στα πρωινά. Από Σεπτέμβριο μέχρι Δεκέμβριο και από Ιανουάριο μέχρι Ιούνιο. Τον Μάρτιο θα γίνει η τελική κρίση. Πάντως, η Φαίη και ο Γιώργος, το καινούργιο αίμα στην πρωινή ζώνη, μου άρεσαν. Γιατί έμειναν συγκεντρωμένοι σε αυτό που ξέρουν καλά».

ΠΗΓΗ: Παρόν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης