Αφού ξεπέρασε τις ανασφάλειές του όταν έμεινε εκτός γυαλιού, στην επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο με το τηλεπαιχνίδι «Money Drop» νιώθει έτοιμος να επανακάμψει.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει για την τηλεόραση, τις φήμες που τον θέλουν να μεταγράφεται στον ΑΝΤ1 και την Νάντια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ζήτημα δεν είναι να μου λείπει, αλλά να της λείπω. Από ένα επίπεδο και μετά, προσπαθείς να γίνεσαι όσο πιο καλός μπορείς. Πρέπει να κάνεις τηλεόραση όταν μπορείς και όχι όταν πρέπει. Δεν θέλω να μιλήσω για κανέναν άλλο, γιατί πέρασα κι εγώ τις φάσεις τις ματαιοδοξίας μου. Αυτό που δεν δικαιολογώ πλέον στον εαυτό μου είναι να επαναλάβω λάθη του παρελθόντος. Πρέπει να καταλαβαίνεις πού πρέπει να σταματήσεις».

Για τις φήμες:

«Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτές τις φημολογίες. Ούτε καν έχω συζητήσει ακόμα τι θα κάνω την επόμενη χρονιά. Τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι το Money Drop»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολούθησε το Top Chef, μετά την αλλαγή μέρας; Έδωσε κάποιες συμβουλές στη Νάντια;
«Το παρακολούθησα τώρα που άλλαξε μέρα. Δεν δίνω συμβουλές ποτέ στη ζωή μου. Είναι ένα πολύ μοναχικό ταξίδι η παρουσίαση. Ό,τι κι αν σου λένε, αν δεν το βιώσεις, δεν κλάψεις, δεν χαρείς, δεν πέσεις, όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της Χαλιμάς».

ΠΗΓΗ: TV Weekend

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης