Μετά το διαζύγιό της με τον τραγουδιστή Chris Martin των Coldplay, η Χολιγουντιανή σταρ Gwyneth Paltrow βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του σεναριογράφου και παραγωγού Brad Falchuk και πέρυσι ξαναπαντρεύτηκε, αλλά τώρα μάθαμε πως οι δυο τους δεν μένουν στο ίδιο σπίτι.

Η 46χρονη σταρ παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στους «Sunday Times» και αποκάλυψε πως δεν μένει μαζί με τον 48χρονο σύζυγό της όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα ανέφερε πως οι δυο τους έχουν συμφωνήσει να μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι μόνο τέσσερις μέρες κάθε εβδομάδα και τις υπόλοιπες τρεις ο Brad πηγαίνει στο σπίτι του.

Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός και επιχειρηματίας είπε πως συζήτησε το όλο θέμα με τη Michaela Boehm που είναι «σύμβουλος οικειότητας» και της είπε πως καλά κάνει γιατί έτσι διατηρείται η «πολικότητα» σε έναν γάμο.

Παράλληλα, η Gwyneth σχολίασε πως όλοι οι φίλοι τους, που είναι παντρεμένοι, τους λένε πως αυτό που κάνουν (να μένουν συνειδητά χώρια κάποιες μέρες) είναι το «ιδανικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, μίλησε για τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει ο νυν σύζυγός της με τον πρώην της, λέγοντας πως είναι φίλοι, ενώ η ίδια έπλεξε το εγκώμιο της Dakota Johnson (η διάσημη ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον Chris Martin) υποστηρίζοντας πως τη βρίσκει εκπληκτική.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης