Για την απουσία της από την μικρή οθόνη, το πρόβλημα στη μέση της αλλά και για τον νέο της ρόλο στο θεατρικό «Αθώος ή ένοχος» μίλησε στο ένθετο Piazza, της εφημερίδας Veto η Λίνα Σακκά.

 Η γλυκιά ηθοποιός που λόγω υπερκόπωσης, αποφάσισε να …απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα, επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι, σε έναν ρόλο διαφορετικό από εκείνους που την έχουμε συνηθίσει, στο δικαστικό δράμα που σκηνοθετεί ( και παίζει) ο Κώστας Σπυρόπουλος. «Ήθελα να ξεκουραστώ από τα πολύωρα γυρίσματα που μου δημιούργησαν προβλήματα στη μέση μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεώρησα λοιπόν ότι ήταν η ιδανική ευκαιρία να κάτσω και να διορθώσω το πρόβλημά μου, το οποίο τώρα δόξα τω θεώ έχει λυθεί».

Μαζί με την Υρώ Λούπη, τον Κώστα Σπυρόπουλο, τον Μιχάλη Μαρίνο, τον Δημήτρη Χαβρέ αλλά και μια πλειάδα Ελλήνων ηθοποιών, «στήνουν» έναν on-stage δικαστήριο, στο οποίο το κοινό – σε ρόλο ενόρκων- καλείται να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα της δίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Ο βασικός πρωταγωνιστής, είναι κατηγορούμενος για τον φόνο της γυναίκας του. Αν και είναι ο κύριος ύποπτος, αυτός δεν παραδέχεται την ενοχή του και όλο το θέμα του έργου κινείται γύρω από το αν είναι αθώος ή ένοχος. Στο τέλος, το κοινό αποφασίζει αν τελικά ο κατηγορούμενος είναι αθώος ή ένοχος».

Συνεργασία-έκπληξη έχουν η Κάτια Δανδουλάκη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Ζωή Λάσκαρη, οι οποίες εμφανίζονται εναλλάξ σε ρόλους ενόρκων, που «κρύβονται» μέσα στο υπόλοιπο κοινό, αλλά και ο Γιάννης Μπέζος και η σύζυγος του Κώστα Σπυρόπουλου, Μαρίνα Ασλάνογλου, οι οποίοι «συμμετέχουν» μέσω video-wall στην παράσταση.

 Από τα highlights της παράστασης θεωρείται και το ομώνυμο τραγούδι της παράστασης σε ραπ ρυθμό που έγραψε και ερμηνεύει ο ταλαντούχος Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Όπως είπε και η ίδια στο Piazza, η φετινή απουσία της από την τηλεόραση, την έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο της έχει λείψει η διαδικασία των γυρισμάτων, ενώ από τα φετινά τηλεοπτικά σίριαλ έχει ξεχωρίσει το «4» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά και την «Ονειροπαγίδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης