Με 10-9 κέρδισαν το πρώτο τους έπαθλο οι «Μαχητές» έναντι των «Διασήμων» με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν με 9-9 κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Οι νικητές, όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα ο Σάκης Τανιμανίδης, κέρδισαν ένα έτοιμο κατάλυμα, μεγαλύτερο, πιο δυνατό και που θα προστατεύει καλύτερα από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Μετά τον αγώνα οι παίκτες της μπλε ομάδας πήγαν στην καλύβα τους και άναψαν την πρώτη τους φωτιά για να μαγειρέψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το παιχνίδι φέτος παίζεται διαφορετικά. Υπάρχουν καινούργιες καταστάσεις που θα επηρεάσουν την πορεία σας στο Survivor και εξαρτάται από εσάς στο πώς θα τις διαχειριστείτε» ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες κατά τη διάρκεια του πρώτου συμβουλίου του νησιού στο Survivor 2 ανακοινώνοντας τις αλλαγές στο παιχνίδι.

«Φέτος θα προστεθεί και ένα διαφορετικό έπαθλο, φέτος θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστείτε για κάτι που θα σας λείπει πολύ. Θα έχετε τη δυνατότητα να αγωνιστείτε για το έπαθλο που θα σας χαρίσει κάποιες πολυτέλειες και θα είστε κοντά στον πολιτισμό. Η δεύτερη σημαντική αλλαγή είναι ότι η ομάδα που χάνει παίζει την ατομική ασυλία και βγαίνουν δύο νικητές που δεν ψηφίζονται… φέτος δεν θα είναι δύο αλλά ένας ο νικητής της ατομικής ασυλίας. Ο δεύτερος παίκτης που θα παίρνει ατομική ασυλία θα βγαίνει αυτός με την καλύτερη απόδοση στα αγωνίσματα. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού… Το κάθε ματς αποκτάει καινούργιο νόημα για τον καθένα σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης