Τα γενέθλιά της είχε χθες η Ζέτα Δούκα, η οποία έγινε 46 ετών και δημοσίευσε δύο τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram, κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό της.

Η ηθοποιός έσβησε το κεράκι της τούρτας της κρατώντας στην αγκαλιά της τη μονάκριβη κόρη της Θάλεια, την οποία έχει αποκτήσει από τη μακροχρόνια σχέση της με τον Μιχάλη Χατζαντωνά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα έγινα 46 χρόνων! Αν μου έλεγαν πριν μερικά χρόνια ότι θα είχα τόση χαρά μεγαλώνοντας, μάλλον θα τους κορόιδευα… Κι όμως! Μετά τα 40, που πέρασα μεγάλο ζόρι και πήρα την απόφαση να επαναπροσδιορίσω τη ζωή μου, δίνοντας προτεραιότητα στη δημιουργία οικογένειας, τα χρόνια μου κυλούν σαν γάργαρο δροσερό νεράκι και δεν θα γυρνούσα με τίποτα πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Όχι επειδή δεν ήταν καλά χρόνια, επειδή δεν μπορούσα να τα ζήσω καλά! Γιατί και για να ζήσεις καλά, θέλει εμπειρία και ώρες γνωριμίας με τον εαυτό σου για να νιώσεις ευγνώμων για αυτό που είσαι κι αυτά που έχεις…

»Πλέον έχω καταλάβει ότι είναι τεράστιο πράγμα να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις καλά. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αυτό το προνόμιο!» εξομολογήθηκε η ηθοποιός, κάνοντας τον δικό της απολογισμό ζωής.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης