Τα τελευταία χρόνια η Rihanna έχει αποφασίσει να μην εκθέτει τόσο πολύ την προσωπική της ζωή στα Μέσα, καθώς στο παρελθόν, όπως έχει δηλώσει, το έχει μετανιώσει. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η σταρ θέλησε να εξομολογηθεί το πόσο ερωτευμένη είναι με τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της Hassan Jameel.

«Τα τελευταία χρόνια μόνο συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχουμε χρόνο για τον εαυτό μας, γιατί η ψυχική μας υγεία εξαρτάται από αυτό. Εάν δεν είσαι ευτυχισμένος, δεν θα είσαι ευτυχισμένος ούτε όταν κάνεις πράγματα που αγαπάς. Θα είναι αγγαρεία. Δεν θέλω ποτέ η δουλειά μου να είναι αγγαρεία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος είναι όμως ο Hassan Jameel που κάνει ευτυχισμένη τη Riri;

Το πλήρες όνομά του είναι Hassan Mohammed Abdul Latif Jameel, γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1988 σύμφωνα με την ιστοσελίδα allstarbio.com και είναι Ζυγός. Η οικογένεια του Hassan Jameel είναι ιδιοκτήτρια του ομίλου Abdul Latif Jameel Co., που πήρε το όνομά του από τον παππού του και που εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής της Toyota στη Σαουδική Αραβία. Είναι η 12η πλουσιότερη αραβική οικογένεια, σύμφωνα με το «Forbes», με καθαρή αξία 1,5 δισ. δολ. Επίσης, κατέχουν μια επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης