Η Heidi Klum ως κολλητή της κυρίας Victoria Beckham τη θαυμάζει και μιλάει με τα καλύτερα λόγια γι αυτή, αλλά και για τους τρεις αξιολάτρευτους γιους της Brooklyn, Romeo και Cruz. Το πρώην μέλος τον spice girls, που εξελίχθηκε σε επιτυχημένη fashion designer, θα γίνει προσεχώς ξανά μητέρα, αποκτώντας αυτή τη φορά την πρώτη της κόρη.

Το πασίγνωστο μοντέλο δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενο που η φίλη της θα αποκτήσει κορίτσι, το οποίο τόσο πολύ λαχτραρούσε: «Πάντα ήθελε ν’αποκτήσει κορίτσι, έτσι είναι καταπληκτικό που το μεγαλύτερο όνειρό της θα πραγματοποιηθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Kαι συνεχίζει: «Θα είναι το πιο stylish κοριτσάκι, το οποίο θα παίζει με τα ρούχα των Spice Girls και τη μεγαλύτερη συλλογή από τσάντες. Η Victoria δεν χρειάζεται καμία συμβουλή- έχει τα παιδιά με την καλύτερη συμπεριφορά στον κόσμο. Όταν πηγαίνουμε στα πάρτι γενεθλίων τους, κάθε ένα από τα αγόρια γράφει χειρόγραφα ευχαριστήρια σημειώματα προς τους καλεσμένους. Είναι τόσο ευγενικά και μιλάνε τόσο ωραία, είναι απίστευτο. Όλοι οι γονείς, κάθονται πραγματικά με σεβασμό, ακούγοντας τα αγόρια να μιλάνε τόσο ευγενικά και σωστά».

H Victoria Beckham είναι κατενθουσιασμένη που περιμένει κορίτσι μετά από τρία αγόρια, ενώ περιέγραψε το ρόλο της μητέρας ως «την πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο».

«Ανυπομονώ να γεννηθεί» δήλωσε η κυρία Beckham ενώ την ίδια ώρα άρχισαν και οι προσφορές για το ποιος θα γίνει νονός. Ήδη ο ράπερ Snoop Dogg, δήλωσε ότι ελπίζει να γίνει νονός και ότι θα το θεωρήσει τιμή του εάν τον επιλέξουν μαζί με τη γυναίκα του να γίνει ο πνευματικός πατέρας της μικρής κόρης Beckham.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Δεν μπορούν να χαρούν!
Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης