Ο ΣΚΑΪ πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε τους καθηγητές που θα έχουν οι διαγωνιζόμενοι στο νέο μουσικό talent show “House of Fame”.

Η ανακοίνωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δρόμος προς τη δόξα περνάει από τον… ΣΚΑΪ!

Ξεκινάει το πιο μαγικό μουσικό ταξίδι της ελληνικής τηλεόρασης! Ο ΣΚΑΪ φέρνει στις οθόνες μας το απόλυτο μουσικό reality. Το House of Fame La Academia αναπτύχθηκε και προβάλλεται μέσω της Azteca και του δικτύου της με τεράστια επιτυχία από το 2002 στο Μεξικό, στην υπόλοιπη Λατινική Αμερική και στις ΗΠΑ. Ενδεικτικό της επιτυχημένης πορείας του είναι το γεγονός ότι η πρεμιέρα της 11ης σεζόν έγινε το #1 trending topic παγκοσμίως! Το format έχει παρουσιαστεί με επιτυχία και σε πολλές χώρες της Ασίας.

Τώρα, η πιο fun  μουσική Ακαδημία ανοίγει τις πόρτες της στην Ελλάδα και υποδέχεται δεκαοκτώ ταλαντούχους τραγουδιστές με διαφορετικές προσωπικότητες, μουσικά στυλ, αλλά και φιλοδοξίες. Για τους επόμενους μήνες οι σπουδαστές θα γίνουν και συγκάτοικοι! Κάμερες και μικρόφωνα θα καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα την καθημερινότητα των σπουδαστών του House of Fame La Academia με τις σημαντικότερες στιγμές τους να προβάλλονται καθημερινά το απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης