Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην «NY Daily News» παραχώρησε ο Hugh Grant με αφορμή τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί «Florence Foster Jenkins», στο πλευρό της Meryl Streep, και μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι επέλεγε να κάνει ταινίες που θα του επέφεραν το χρήμα και όχι και την καταξίωση ενός βραβείου.

«Οι άνθρωποι που με ήθελαν στη δουλειά ήταν οι άνθρωποι του χρήματος, περισσότερο από ότι οι σημαντικοί σκηνοθέτες», είπε και συμπλήρωσε: «Και γι΄ αυτό υποθέτω, αν είχα κάποια επιτυχία, αυτή ήταν πόσα χρήματα κέρδιζε από τις εισπράξεις η κάθε ταινία. Δεν ανήκα σε κάποιον κινηματογραφικό κόσμο που είχε να κάνει με τα βραβεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το αν θέλει να δει τον εαυτό του υποψήφιο για κάποιο βραβείο για τον ρόλο του στη νέα του ταινία, είπε: «Έχω αναμειχθεί με τόσα άλλα πράγματα, με την πολιτική στη Μ. Βρετανία και έχω αφήσει πίσω μου τη σόουμπιζ».

Ενώ στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι ασχολήθηκε με την υποκριτική μετά από πίεση ενός ατζέντη. «Νόμιζα ότι το κάνω για έναν χρόνο ή δύο χρόνια. Του είχα πει τότε του ατζέντη: ”Θα το κάνω για έναν χρόνο”. Και ο ένας χρόνος έγινε 35 χρόνια, επειδή σε αυτές τις πρώτες δουλειές ήμουν πολύ κακός, πιο κακός από ότι περίμενα. Και σκέφτηκα να κάνω άλλη μία δουλειά για να αποδείξω στους φίλους μου και στους δικούς μου ανθρώπους ότι δεν είμαι τόσο κακός ηθοποιός. Και αυτό με κράτησε 35 χρόνια!», κατέληξε.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης