Δεν είναι εύκολο να είσαι άγγελος της Victoria’s Secret. Θέλει θυσίες. Τώρα μάλιστα που το  μεγάλο  show της γνωστής εταιρίας εσωρούχων πλησιάζει, οι «άγγελοι» πρέπει να είναι αψεγάδιαστες, για αυτό και τον τελευταίο καιρό έχουν μετατραπεί σε στρατιωτάκια.

Τα 40 μοντέλα που θα πάρουν μέρος στην επίδειξη που πάντα συζητιέται για καιρό, την ερχόμενη Τρίτη, έχουν μπει σε αυστηρό πρόγραμμα που περιλαμβάνει δίαιτα, γυμναστική και αρκετές ώρες ύπνου. Σύμφωνα με τη Sun, οι «άγγελοι» ακολουθούν ειδικό μενού, στο ξενοδοχείο που μένουν, με τα πιάτα τους να είναι αυστηρά κάτω των 500 θερμίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν αρκεί όμως αυτό. Ετσι, το γυμναστήριο στο ξενοδοχείο είναι ανοιχτό επί σχεδόν 24ωρου βάσεως, καθώς τα κορίτσια πρέπει να τονώσουν τις καμπύλες τους πριν φορέσουν τα αποκαλυπτικά εσώρουχα της Victoria’s Secret.

Οσο για τις υπόλοιπες ώρες, τα μοντέλα πρέπει να είναι… άγγελοι, αφού απαγορεύονται τα ξενύχτια και το αργότερο έως τις 2 π.μ. πρέπει να έχουν πέσει στο κρεβάτι τους. Πηγή της εφημερίδας αναφέρει ότι ο επικεφαλής της εταιρείας, Εντ Ράζεκ, αντιμετωπίζει τα μοντέλα σαν αθλήτριες και είναι εκείνος που έχει επιβάλει τους αυστηρούς κανόνες πριν από τον… αγώνα. Μάλιστα, όποια παραβεί τους όρους του, καλείται να πληρώσει πρόστιμο!

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης