Η Νέλλη Καραμάνη, αν και ξεκίνησε την επαγγελματική ζωή της ως αεροσυνοδός, δεν πετάει καθόλου στα σύννεφα.

Αντίθετα -ως γνήσια Υδροχόος στο ζώδιο- ξέρει πολύ καλά τι θέλει και πώς θα το αποκτήσει. Το σέξι μοντέλο λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν μασάει τα λόγια του. Η Νέλλη μιλάει στην «Espresso της Κυριακής» για το modeling, γιατί έφυγε από την αεροπορική εταιρεία στην οποία δούλευε αλλά και για τον ιδανικό σύντροφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Πες μας λίγα πράγματα για σένα…

Το 2009 συμμετείχα στον διαγωνισμό Playmate, όπου πήρα τον τίτλο Miss Playboy TV. Από τον διαγωνισμό και μετά δούλεψα ως μοντέλο, ενώ συμμετείχα και στη σειρά του MEGA «Μίλα μου βρώμικα». Είχα κάποιες προτάσεις για εκπομπή, έκανα κάποια δοκιμαστικά, αλλά τελικά δεν έγινε ποτέ η εκπομπή.

– Εχεις δουλέψει και ως αεροσυνοδός;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ναι, έχω δουλέψει. Στο παρελθόν, για έναν χρόνο, ήμουν αεροσυνοδός σε εταιρεία που είχε βάση το Ηράκλειο της Κρήτης και έκανε πτήσεις στο εξωτερικό. Ηταν κάτι που σκεφτόμουν από μικρή, αποφάσισα να το σπουδάσω και να το μάθω. Τελικώς δεν μου άρεσε, γιατί εκτός του ότι είχαμε ένα ατύχημα, δεν είχα καθόλου προσωπική ζωή. Ηταν πολλές οι ώρες.

– Τι ακριβώς συνέβη;

Μια μέρα χάσαμε τον έναν κινητήρα σε ταξίδι για το Μάντσεστερ. Ομως το τραγικό είναι ότι ήταν ένα πρόβλημα που υπήρχε και οι υπεύθυνοι το γνώριζαν. Ο κινητήρας υπερθερμαινόταν. Ξεκινήσαμε για το ταξίδι και στον αέρα διαπίστωσαν ότι τελικά το πρόβλημα ήταν μεγάλο και ότι ο κινητήρας θα έπαιρνε φωτιά, με αποτέλεσμα να τον σβήσουν και να κάνουμε αναγκαστική προσγείωση στην Ιταλία. Επειτα από αυτό σταμάτησα να δουλεύω ως αεροσυνοδός. Αυτό το περιστατικό με τάραξε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης