Η αφηρημάδα "ξεσκέπασε" τον Harry Potter

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 3 Απριλίου 2010, 23:03
Η αφηρημάδα "ξεσκέπασε" τον Harry Potter
Αρκούσαν μόλις λίγα λεπτά και ένας ξεχασιάρης από την ομάδα παραγωγής της νέας ταινίας με τις περιπέτειες του μάγου Harry Potter, για να διαρρεύσει στα βρετανικά ΜΜΕ το σεναριακό script με όλες τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Τι ακριβώς έγινε; Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ένα στέλεχος της ομάδας παραγωγής πήγε να πιεί μια μπύρα σε παμπ στην πόλη Χερτς της Μ. Βρετανίας, έχοντας μαζί του ένα βιβλιαράκι που απ’ έξω έγραφε «Άκρως απόρρητο και εμπιστευτικό».

Άρχισε να το ξεφυλλίζει, πίνοντας την μπύρα του και στη συνέχεια πλήρωσε και έφυγε. Ωστόσο, ξέχασε να πάρει το απόρρητο σενάριο, το οποίο και ανακάλυψε ένας θαμώνας της παμπ. Αυτό το παρέδωσε στις εφημερίδες και έτσι το… απόρρητο και η μαγεία χάθηκαν σε μια στιγμή.

Όπως υποστηρίζει ο αρθρογράφος της Sun, το script της τελευταίας ταινίας του διάσημου νεαρού μάγου παρουσιάζει σημαντικές αποκλίσεις από την πρωτότυπη ιστορία της J. K. Rowling, καθώς η τελική μάχη ανάμεσα στον Harry και τον κακό μάγο Voldermort θα απασχολήσει όχι μία, αλλά δύο ταινίες.

Τα λάθη πληρώνονται ακριβά…

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 3 Απριλίου 2010, 23:03