Αρκούσαν μόλις λίγα λεπτά και ένας ξεχασιάρης από την ομάδα παραγωγής της νέας ταινίας με τις περιπέτειες του μάγου Harry Potter, για να διαρρεύσει στα βρετανικά ΜΜΕ το σεναριακό script με όλες τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Τι ακριβώς έγινε; Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ένα στέλεχος της ομάδας παραγωγής πήγε να πιεί μια μπύρα σε παμπ στην πόλη Χερτς της Μ. Βρετανίας, έχοντας μαζί του ένα βιβλιαράκι που απ’ έξω έγραφε «Άκρως απόρρητο και εμπιστευτικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρχισε να το ξεφυλλίζει, πίνοντας την μπύρα του και στη συνέχεια πλήρωσε και έφυγε. Ωστόσο, ξέχασε να πάρει το απόρρητο σενάριο, το οποίο και ανακάλυψε ένας θαμώνας της παμπ. Αυτό το παρέδωσε στις εφημερίδες και έτσι το… απόρρητο και η μαγεία χάθηκαν σε μια στιγμή.

Όπως υποστηρίζει ο αρθρογράφος της Sun, το script της τελευταίας ταινίας του διάσημου νεαρού μάγου παρουσιάζει σημαντικές αποκλίσεις από την πρωτότυπη ιστορία της J. K. Rowling, καθώς η τελική μάχη ανάμεσα στον Harry και τον κακό μάγο Voldermort θα απασχολήσει όχι μία, αλλά δύο ταινίες.

Τα λάθη πληρώνονται ακριβά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης