Αυτό δεν ήταν πάρτι, ήταν editorial μόδας! Πως αλλιώς θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις μια συγκέντρωση με καλεσμένους Έλληνες μοντέλα που κάνουν διεθνή καριέρα;

Είναι η αφρόκρεμα της πασαρέλας, τα πρόσωπα που έχουν κερδίσει διάσημους σχεδιαστές όπως οι D&G, ο Cavalli, ο Versace και άλλοι μεγάλοι οίκοι που τα επιλέγουν συνέχεια για καμπάνιες τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι τους βρέθηκαν στο πάρτι του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Πράσινου στη Κηφισιά! Η καλλονή Κάτια Δέδε, πρώην Playmate που πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το αμερικανικό traveler, το Νο 1 περιοδικό ταξιδιών στον κόσμο, συνοδευόταν από τον Παναγιώτη Σιμόπουλος που διαπρέπει στο εξωτερικό ενώ στο βιογραφικό του έχει και την φωτογράφησή για την παγκόσμια καμπάνια της Levis!

Στο ίδιο πάρτι είδαμε και τον Έλληνα που φωτογραφήθηκε με την Κέιτ Μός για λογαριασμό του Versace, Στέλιο Νιάκαρη καθώς και τον Βασίλη Οικονόμου που πόζαρε για μεγάλο περιοδικό της Αμερικής! ! Φυσικά δεν έλειψαν και όμορφες παρουσίες όπως η γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη, η Μαρία Ένεζλη, η Σπυριδούλα Τριάντου, η Μυρτώ Κάζη από το MTV και άλλοι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, η Κάτια Δέδε και ο Παναγτιώτης Σιμόπουλος

Ο Στέλιος Νιάκαρης που φωτογραφήθηκε με την Κέιτ Μος με την σύνυτροφό του Αναστασία Μπουρνάζου

Ελλη Αγγελιδάκη – Γιώργος Πράσινος

Ο ποδοσφαιριστής Παντελής Θεολόγου, ο Γιώργος Πράσινος, η Μαρία Ένεζλη και ο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος

Ο Μάνος Βροτζάκης που μόλις ήρθε απο το εξωτερικό όπου φωτογραφήθηκε για τον οίκο Givenchy, η δημοσιογράφος Σπυριδούλα Τριάντου και ο καθηγητής Φυσικής και μοντέλο Βασίλης Οικονόμου



Η ηθοποιός Μαριάνθη Μπαιρακτάρη, ο Γιώργος Πράσινος και η Μύρτώ Κάζη απο το MTV

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης