Στην θλίψη βυθίστηκε ο χώρος της τηλεόρασης από την αυτοκτονία της Ασημένιας Μυρωδιά, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο διαμέρισμά της στους Αμπελοκήπους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», η γυναίκα που φροντίζει την κατάκοιτη μητέρα της παρουσιάστριας του Extra 3 πήγε στο σπίτι το πρωί της Παρασκευής και αντίκρισε την 29χρονη κρεμασμένη στο δωμάτιό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα κάλεσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν πολύ αργά.

Η νεαρή παρουσιάστρια είχε κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη πριν από ενάμιση μήνα, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήθελε να κάνει πλαστική στη μύτη. Εμείς της λέγαμε ότι δεν την έχει ανάγκη , αλλά επέμενε. Την έκανε κρυφά και το αποτέλεσμα ήταν εφιαλτικό. Παραμορφώθηκε… κλείστηκε στο σπίτι της. Από εκείνη την ημέρα δεν ήθελε να συναντήσει κανέναν μας. Μόνο την Πέμπτη δέχθηκε να τη δει η κολλητή της και την Παρασκευή έκανε ό,τι έκανε» δηλώνουν φίλοι της Ασημίνας στην εφημερίδα.

Τα δύσκολα εφηβικά χρόνια και ο θάνατος του συντρόφου της από καρκίνο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ασημένια Μυρωδιά πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια εξ αιτίας του θανάτου του πατέρα της από καρδιακό επεισόδιο, όταν εκείνη ήταν μαθήτρια Λυκείου.

Η μοίρα της επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι και στη συνέχεια, όταν λίγο αργότερα γνώρισε τον σύντροφο της ζωής της, τον Νίκο και σκόπευσαν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί, αλλά ο σύντροφός της διαγνώσθηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο και έφυγε από τη ζωή.

Η Ασημένια μετά τον θάνατό του χρειάστηκε πολύ καιρό μέχρι να καταφέρει να ορθοποδήσει.

Κυνήγησε το όνειρό της και σπούδασε δημόσιες σχέσεις και μαζί με τον PR man Κυριάκο Κερανόπουλο έκαναν την ταξιδιωτική εκπομπή «Via travel fashion» στο κανάλι Extra 3.

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο ταμείο γνωστής καφετέριας στο Σύνταγμα, ενώ φρόντιζε και την μητέρα της, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΠΗΓΗ: Espresso

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης