Το δεύτερο παιδί της με τον Μάνο Παπαγιάννη περιμένει η Αγγελική Δαλιάνη που είναι έγκυος στον τέταρτο μήνα, και πιστεύει πως αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο στην κόρη της, Λυδία, και στον σύζυγό της και μιλά για όλα στο Down Town Κύπρου.

«Όλο λέω να προσέξω κι όλο τρώω. Δεν τα καταφέρνω!», λέει η ηθοποιός μιλώντας για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και αναφέρει: «Στη Λυδία είχα πάρει 25 ολόκληρα κιλά! Το διανοείσαι; Τώρα, είμαι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης μου κι έχω πάρει 5. Θα μπορούσα να είχα προσέξει περισσότερο, αλλά δεν τα καταφέρνω. Αυτό που με σώζει, είναι ότι και η κοπέλα που υποδύομαι στο θεατρικό “Πετάει-Πετάει”, τρώει πολύ. Οπότε, όλο και κάπως θα το “κλέψουμε”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι πότε θα δουλεύεις;

Κοίτα, τώρα κάναμε ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων και γύρω στα μέσα Ιουνίου ξεκινάμε για την καλοκαιρινή σεζόν. Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα πάμε. Λογικά, τότε θα είμαι επτά ή οκτώ μηνών…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και θα μπορείς να παίζεις;

Αυτό θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα τα καταφέρω. Δεν είναι ότι θα κάθομαι σε μία καρέκλα, θα κάνω δουλειά γραφείου και θα είμαι άνετη. Θα είμαι τρεις ώρες όρθια στη σκηνή και, μην ξεχνάτε, ότι το εργαλείο ενός ηθοποιού είναι το σώμα του. Οπότε, εγώ θα έρθω αντιμέτωπη με μία μεγάλη δυσκολία: να βλέπω το σώμα μου να αλλάζει μέρα με την ημέρα. Να βαραίνω, να πρήζομαι και να φουσκώνω. Ωστόσο, διατηρώ την αισιοδοξία μου και πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Μέχρι τώρα, δόξα τω Θεώ, έχω πολύ ομαλή εγκυμοσύνη – όπως είχα και στη Λυδία. Βέβαια, έχω πέντε μήνες ακόμα μπροστά μου κι εύχομαι να μη δυσκολευτώ.

Θα ήθελες να είχε έρθει νωρίτερα το δεύτερο μωράκι;

Ποτέ δεν το προγραμματίσαμε. Ήρθε εντελώς φυσικά. Το είχαμε στο μυαλό μας – θέλαμε χρόνια και δεύτερο παιδί. Όμως, ποτέ δεν βάλαμε πρόγραμμα και ποτέ δεν είπαμε «πάμε δυνατά να προσπαθήσουμε για δεύτερο παιδί». Ήρθε όποτε ήθελε ο Θεός να το φέρει. Και το έφερε φέτος. Προσωπικά, πάντως, ήθελα δεύτερο παιδί, για να έχει παρέα και η μικρή. Άλλωστε, εγώ έχω μία αδερφή, ο Μάνος έχει δύο αδέρφια, μεγαλώσαμε και οι δύο με αδέρφια και όχι ως μοναχοπαίδια, επομένως θέλαμε να έχει η Λυδία έναν άνθρωπο δίπλα της. Από την άλλη, δεν αγχώθηκα ποτέ, λόγω ηλικίας. Όταν έκανα τη Λυδία ήμουν 29. Σήμερα, είμαι πιο μεγάλη. Οι γυναίκες δεν έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας, στο να τεκνοποιούμε. Αλλά, ήρθε ξαφνικά και χαρήκαμε πολύ.



Η μικρή σάς ζητούσε αδελφάκι;

Ναι, πολύ συχνά. Φτάνει μόνο να σου πω ότι τα Χριστούγεννα έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη που, εκτός από κούκλες και παιχνίδια, του ζήτησε κι ένα αδελφάκι. Και να που ήρθε! Όταν της ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος, με ρώτησε «γιατί δεν ήρθε το μωράκι μαζί με τα άλλα δώρα τον Δεκέμβριο;». Τι να της πω; (γελάει). Της ανέφερα ότι οι ευχές διαρκούν ένα χρόνο και πως τα επόμενα Χριστούγεννα θα μπορεί να κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι.

Στον Μάνο, πώς το ανακοίνωσες;

Α, πάρα πολύ απλά. Λες και του έλεγα ότι σήμερα θα φάμε μακαρόνια με κιμά. Σπίτι ήμασταν νομίζω και του είπα «είμαι έγκυος!». Χάρηκε πάρα πολύ, πέταξε απ’ τη χαρά του. Ζω τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές!

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης