Η αλήθεια της Heidi Klum για τον χωρισμό της

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012, 14:30
Η αλήθεια της Heidi Klum για τον χωρισμό της
Τη δική της πλευρά στο ζήτημα που προέκυψε πρόσφατα μετά τον χωρισμό της με από τον διάσημο τραγουδιστή Seal αποφάσισε να καταθέσει η Heidi Klum. Τη στιγμή που ο πρώην σύζυγός της δεν έχει σταματήσει να μιλάει για τον χωρισμό τους, προωθώντας το νέο του άλμπουμ, το πρώην μοντέλο σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του.

«Νιώθω σαν να είμαι στο μάτι του κυκλώνα. Είναι τα συναισθήματα μέσα στο σώμα μου που είναι σαν κυκλώνας. Και η τρέλα του έξω κόσμου, άσχετα αν το θες ή όχι, είναι ένας άλλος κυκλώνας. Αλλά όσο δύσκολο και αν είναι, έτσι είναι η ζωή. Μερικές φορές πιστεύω ότι με χτύπησε μια πλάγια μπαλιά. Αντί να έρθει ευθεία και να την πιάσεις, σε χτυπάει από το πλάι στο κεφάλι, εκεί που δεν το περιμένεις».

Η Heidi Klum δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι έδειχνε να διατηρεί μια ρομαντική σχέση, ο γάμος της όμως είχε προβλήματα που προσπαθούσε να κρύψει.

«Δεν μοιράζεσαι όλα τα πράγματα που συμβαίνουν με τον έξω κόσμο. Μοιράζεσαι μόνο τις καλές πλευρές. Αλλά πραγματικά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Θέλω να προχωρήσω. Νιώθω ότι έχουν ειπωθεί πολλά για εμάς. Γι’ αυτόν, για μένα. Δεν πρόκειται να σχολιάσω. Αν μπεις σε αυτή τη διαδικασία, θυμώνεις. Δεν μπορείς να τηλεφωνείς συνέχεια και να λες ποιο κομμάτι ήταν αλήθεια και ποιο όχι».

Επιμέλεια: Νεφέλη Μάρκελου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012, 15:06