Η αμηχανία της Μαίρης Συνατσάκη για τις φωτογραφίες με τον Δημήτρης Ουγγαρέζο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015, 02:36
Η αμηχανία της Μαίρης Συνατσάκη για τις φωτογραφίες με τον Δημήτρης Ουγγαρέζο
Με μια χιουμοριστική και κάπως αμήχανη απάντηση η Μαίρη Συναντσάκη σχολίασε τις φωτογραφίες και το δημοσίευμα που την φέρουν να είναι κάτι περισσότερο από φίλοι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Κρατάς στα χέρια σου τον έρωτά μου. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ακουμπάω τους ανθρώπους με τους οποίους νιώθω οικειότητα. Εμείς έχουμε μία οικειότητα που το επιτρέπει πολύ αυτό. Δε με πήρε όμως ένας άνθρωπος τηλέφωνο να με ρωτήσει αν ισχύει. Εγώ δεν τις είδα τις φωτογραφίες μας και τόσο έντονες επειδή έχω συνηθίσει να είμαι έτσι με τους ανθρώπους», δήλωσε η ίδια στην εκπομπή Πρωινό.

«Εγώ ξέρω πως δεν τα έχετε και πως είστε φίλοι αλλά όταν ένας άντρας ακουμπάει μία γυναίκα με τόση τρυφερότητα... Δεν σας έχει βγει ποτέ κάτι ερωτικό; Εγώ ξέρω πως ο Δημήτρης είναι σαν εμένα και δεν του αρέσει να τον ακουμπάνε άνθρωποι», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πήγα μόνη μου στο μαγαζί για να πιάσω το τραπέζι. Μετά από ένα τέταρτο ήρθε η Ράνια Θρασκιά και μετά από ένα τριαντάλεπτο ο Σπύρος. Ο Δημήτρης ήρθε μετά από τρία τέταρτα. Όχι μόνο πήγα μόνη μου αλλά και έφυγα», ξεκαθάρισε η ίδια.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto...

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015, 02:38