Η Ανθή Σαλαγκούδη ξεσπά: «Με εκµεταλλεύτηκαν για να εξυπηρετήσουν πολιτικά τους παιχνίδια»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016, 12:47
Η Ανθή Σαλαγκούδη ξεσπά: «Με εκµεταλλεύτηκαν για να εξυπηρετήσουν πολιτικά τους παιχνίδια»
Η Ανθή Σαλαγκούδη σε πρόσφατη συνέντευξή της κλήθηκε να σχολιάσει την περίοδο που παρουσίαζε εκπομπή στην κρατική τηλεόραση και στην οποία λίγες μέρες μετά έπεσε «μαύρο», μη διστάζοντας να ρίξει τα καρφιά της σε αυτούς που την εκμεταλλεύτηκαν.

Αν γύριζες τον χρόνο πίσω στην εποχή που έκανες την εκποµπή «Μεσογείων 136» στην ΕΡΤ, εντοπίζεις κάποια δικά σου λάθη;

«Φυσικά και έχω κάνει λάθη. Ήμουν άπειρη και δεν είχα παρουσιάσει ξανά τρίωρη ζωντανή εκποµπή. Όµως, δεν ζήτησα εγώ να την παρουσιάσω. Κάποιοι άνθρωποι µε εµπιστεύτηκαν και τους ευχαριστώ, γιατί ήταν ένα µεγάλο βήµα για µένα. Γι’ αυτό και ήθελα συνεχώς να βλέπω τα λάθη µου και να βελτιώνοµαι. Οι συνθήκες, ωστόσο, ήταν ακατάλληλες για να ευδοκιµήσει αυτή η εκποµπή, λόγω των απεργιών αλλά και της αντιµετώπισης των συνδικαλιστών απέναντί µας. ∆υστυχώς δεν δόθηκε η δυνατότητα στους συνεργάτες µου και σε µένα να βγάλουµε το αποτέλεσµα που θα θέλαµε. Μετά έπεσε και το µαύρο στην ΕΡΤ. Πάντως, τώρα συνειδητοποιώ ότι και λάθη να µην είχα κάνει, η κατάληξη ήταν προδιαγεγραµµένη.» είπε η δημοσιογράφος στη «Real».

Το µεγαλύτερο ψέµα που ακούστηκε ή γράφτηκε για σένα εκείνη την περίοδο ποιο ήταν;

«Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω... (γέλια) Μάλλον στο νούµερο ένα θα έβαζα ότι ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαµαράς έκανε την εκποµπή για µένα.»

Πιστεύεις ότι έπεσες θύµα κάποιων συγκυριών;

«Δεν µου αρέσει ο όρος θύµα και δεν µ’ αρέσει να θυµατοποιούµαι. Πιστεύω ότι ήµουν ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος την πιο ακατάλληλη στιγµή και γι’ αυτό και στοχοποιήθηκα. Εκµεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο πατέρας µου υπήρξε πολιτικός (σ.σ.: είναι κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Σαλαγκούδη) και βρέθηκα να µε χρησιµοποιούν οι κοµµατικοί συνδικαλιστές για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους πολιτικά παιχνίδια.»

Του χρόνου θα σε δούµε σε κάποια εκποµπή;


«Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις. Αρχικά µε ενδιαφέρει και συζητώ ένα δικό µου κόνσεπτ. Από την άλλη πλευρά, επεξεργάζοµαι και κάποιες άλλες προτάσεις. Αλλά είναι τόσο ρευστή η κατάσταση στα κανάλια αυτή τη στιγµή που κρατάω µικρό καλάθι.»

Πηγή:govastileto.gr
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016, 12:48