Νομικά σκοπεύει να κινηθεί η Άννα Βίσση εναντίον του γιου του Μάνου Χατζηδάκη οπως δήλωσε η ίδια στον ραδιοφωνικό σταθμό «Γάμμα» της Πάτρας.
«Θα λάβω τα μέτρα μου και μάλιστα δικαστικά, έχει στείλει μια επιστολή άκρως προσβλητική για εμένα και δεν θα το αφήσω να περάσει» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Αννα Βίσση στον ραδιοφωνικό σταθμό.

Η αρχή για την κόντρα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Γιώργο Χατζιδάκη ξεκίνησε με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο δεύτερος προς τους διοργανωτές των εκδηλώσεων της παλιάς πόλης της Ξάνθης, αφού ανακοίνωσε ότι ο Μάριος Φραγκούλης και το μουσικό σύνολο «Μάνος Χατζηδάκις» αποχωρούν από το Φεστιβάλ Ξάνθης, από τη στιγμή που συμμετέχει και η Αννα Βίσση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιος του Μάνου Χατζιδάκι, Γιώργος, στην επιστολή του αναφέρει τα εξής για την γνωστή τραγουδίστρια: «Η χαρά μου μετατράπηκε σε απογοήτευση και θλίψη, όταν είδα να συνδέεται η συναυλία μας και να παρουσιάζεται από κοινού με την συναυλία της Άννας Βίσση, που αν μη τι άλλο δείχνει άγνοια αλλά και έλλειψη ευαισθησίας σχετικά με το έργο του Μάνου Χατζιδάκι και την θέση του στον ελληνικό πολιτισμό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης