Από τον Πέτρο Στεργίου

Φαίνεται ότι η παγκόσμια κρίση έχει αγγίξει και ορισμένους σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι όμως δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και ψάχνουν ευρηματικούς τρόπους να πάνε κόντρα στο ρεύμα της εποχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγάλη σταρ Anjelica Huston διαθέτει μια έπαυλη 1.500 τετραγωνικών μέτρων στο Venice της California, την οποία προσπαθεί να πουλήσει από το 2010, στη διόλου ευκαταφρόνητη τιμή των 18 εκατομμυρίων δολαρίων. Είχε επιστρατεύσει τους καλύτερους κτηματομεσίτες, και όταν είδε ότι δεν πωλείται, προκειμένου να μη ζημιωθεί, αποφάσισε να την μετατρέψει σε κλαμπ μόνο για μέλη.


(Πανοραμική άποψη της πισίνας και του κήπου)

Το σπίτι το έχτισε ο σύζυγος της, γλύπτης Robert Graham το 1994, και μετά τον θάνατο του η ίδια ήθελε να το πουλήσει. Όμως, αγοραστής δεν βρέθηκε κι έτσι βρήκε εναλλακτικό τρόπο να εκμεταλλευτεί το ακίνητο. Με μια ομάδα επενδυτών, ιδρύει το «Venice Social Club», ένα κλαμπ μόνο για μέλη και τόπος συνάντησης… το σπιτάκι της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έπαυλη θα μεταμορφωθεί ώστε να φιλοξενεί τα μέλη που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα της χολιγουντιανής σταρ, με το αζημίωτο, βεβαίως… Για να γίνει κάποιος μέλος, θα πρέπει να καταβάλει 2.000 δολάρια ετήσια συνδρομή. Κι έτσι, θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από πολυτελή προνόμια…


(Η εξωτερική όψη της έπαυλης)

Πέρα όλων των πεντάστερων παροχών, θα υπάρχει εστιατόριο, το οποίο θα προσφέρει ειδικά γεύματα μαγειρεμένα αποκλειστικά από προϊόντα που θα καλλιεργούνται σε ιδιωτική φάρμα, θα υπάρχει αίθουσα προβολών ταινιών και πολιτιστικό πρόγραμμα. Μια καινοτομία του κλαμπ θα είναι το λεγόμενο «gourmet bathing», στο οποίο θα περιλαμβάνονται ειδικές θεραπείες για το σώμα, ανάμεσα τους ειδικά μασάζ, θεραπείες με νερά από ειδικές πηγές και φυσικά χαλάρωση στους χώρους της πισίνας.


(Η πισίνα)

Γείτονες της Anjelica στην περιοχή είναι η Kate Beckinsale, ο Alec Baldwin και ο Francis Ford Coppola, οι οποίοι ήδη δήλωσαν ενδιαφέρον για το κλαμπ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης