Για λογαριασμό της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού «Marie Claire» φωτογραφήθηκε η Κριστίνα Αγκιλέρα, η οποία μίλησε για τα κιλά της, το διαζύγιο, αλλά και το γιο της.

 Η 31χρονη τραγουδίστρια και μέλος της ομάδας καθηγητών του «talent show The Voice», απαντώντας στα σχόλια για τα περιττά κιλά της είπε: «Έχω περάσει και τα “πάνω” μου και τα “κάτω” μου. Έχω βρεθεί σε όλα τα στάδια της κλίμακας σε αυτή τη δουλειά. Έχω υπάρξει πάρα πολύ αδύνατη, έχω υπάρχει και πιο γεμάτη. Έχω δεχτεί κριτική και για τα δύο. Τα σχόλια αυτά τα θεωρώ θόρυβο που μπλοκάρω αυτομάτως. Αγαπώ το σώμα μου, ο σύντροφός μου το λατρεύει επίσης. Ο γιος μου είναι υγιής και χαρούμενος, οπότε αυτό είναι που έχει σημασία για μένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα, η Κριστίνα Αγκιλέρα αναφέρθηκε και στη ζωή της μετά το διαζύγιο, λέγοντας: «Είναι σκληρό να μην έχεις την υποστήριξη ενός συντρόφου σε ημερήσια βάση. Είναι ένας αγώνας. Δεν μπορώ όμως να κατηγορήσω τον πρώην σύζυγό μου γιατί είναι ένας πολύ καλός πατέρας και υπέροχος με τον γιο μας. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι ο Μαξ είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Έχω αρκετή υποστήριξη από την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου. Δεν θα μπορούσα να καταφέρω όλα αυτά χωρίς μια δυνατή ομάδα δίπλα μου».

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης