Η απάντηση του Τανιμανίδη για τη προβολή του αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας τη μέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017, 23:49
Η απάντηση του Τανιμανίδη για τη προβολή του αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας τη μέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων
Τη δική του απάντηση σε όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για τη απόφαση της παραγωγής του Survivor να προβληθεί η αναμέτρηση Ελλάδας – Τουρκίας την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, έδωσε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον πατέρα του στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα του Πόντου σχολίασε:

«19η Μαΐου σήμερα, μέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Πριν 2 χρόνια τέτοια μέρα είχα βρεθεί με τον πατέρα μου στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα του Πόντου, στο ταξίδι που με σημάδεψε περισσότερο από κάθε άλλη μου περιπέτεια ανά τον κόσμο.

353.000 νεκροί, σε μια γενοκτονία που άλλαξε την ιστορία του λαού μου, έδιωξε τους παππούδες μου από το σπίτι τους και μεγάλωσε εμένα μέσα σε ένα περιβάλλον νοσταλγίας για τις χαμένες πατρίδες του Πόντου.

Το περιβάλλον όμως μέσα στο οποίο μεγάλωσα μου χάρισε και κάτι ακόμα πιο σημαντικό…μου χάρισε απλόχερα την ΑΓΑΠΗ, την ΑΓΑΠΗ για το συνάνθρωπο και τη δυνατότητα να βλέπω πέρα από χρώματα, θρησκείες και έθνη. Οι σχέσεις των απλών ανθρώπων σήμερα 2017, η αγάπη και η φιλία μεταξύ τους είναι κάτι που ξεπερνάει τις πολιτικές κρατών και ΠΡΕΠΕΙ να τις ξεπερνάει.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr ...

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017, 23:49