Η απάντηση του Χρήστου Μπάρκα για τον χαρακτηρισμό «Ο Ντάνος του MasterChef»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019, 21:30
Η απάντηση του Χρήστου Μπάρκα για τον χαρακτηρισμό «Ο Ντάνος του MasterChef»

Ο Χρήστος Μπάρκας, γνωστός από το MasterChef και ως «Κρατς» παραχώρησε συνέντευξη στο «TV ΕΘΝΟΣ» και σχολίασε μεταξύ άλλων τον χαρακτηρισμό «Ο Ντάνος του MasterChef» που του έχει αποδώσει ο κόσμος.

Φαντάζομαι έμαθες ότι σε αποκάλεσαν «Ντάνο του Master Chef»

Αλήθεια λες; (γελάει). Όχι, δεν το έμαθα αυτό. Δεν νομίζω πάντως ότι έχουμε ομοιότητες, εγώ είμαι άλλος χαρακτήρας.

Εννοώ ότι σε είδαν ως «ήρωα». Άλλωστε, σου αποδόθηκε και ο χαρακτηρισμός του «κρατς» – σαν «άνθρωπος οικείος, της διπλανής πόρτας»

Όταν έγινε αυτό, ποτέ δεν φαντάστηκα -ούτε για μία στιγμή- την έκταση που θα έπαιρνε αυτό το πράγμα. Επίσης, δεν ήξερα καν αν το παιχνίδι είχε απήχηση στον κόσμο. Όταν βγήκα, έπεσε επάνω μου ένα τεράστιο κύμα δημοσιότητας και αγάπης του κόσμου. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ και ξεκίνησα από την αρχή. Ήδη απαντάω, μέχρι σήμερα, ένα προς ένα στα μηνύματα που μου έχουν στείλει στα social.

Πραγματικά, η αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι συγκινητικό! Το «κρατς», μια που με ρώτησες, βγήκε εντελώς τυχαία, είναι η γιαννιώτικη ντοπιολαλιά του «κράτησα» και χαίρομαι που ο κόσμος το πήρε σαν αστείο. Θέλω να πω ότι δεν με κορόιδεψε κανείς για την προφορά μου. Ίσα-ίσα, έγινε αγαπητή από όλους. Νομίζω πως το «κρατς» θα με ακολουθεί! Έπρεπε να αποδεχτώ αυτόν τον τίτλο.

Πηγή: govastileto.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019, 21:30