Η απίστευτη σύνδεση της Άντζελας Δημητρίου με το μοντέλο της διαφήμισης του Πάσχα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2016, 03:39
Η απίστευτη σύνδεση της Άντζελας Δημητρίου με το μοντέλο της διαφήμισης του Πάσχα
Η πασχαλινή διαφήμιση γνωστής εταιρείας παιχνιδιών στην οποία πρωταγωνιστεί η Άντζελα Δημητρίου και έγινε viral, σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.

Πέρα από την τραγουδίστρια ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψε και το μοντέλο Γιώργος Καβακάκης με τον οποίο η λαίδη τσούγκρισε το αυγό της και του είπε την περιβόητη φράση «Χτύπα σαν άντρας» που προκάλεσε ντόρο.

Το μοντέλο, μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ», έκανε μια αποκάλυψη! Συγκεκριμένα ανέφερε την απίστευτη σύνδεση του με την τραγουδίστρια και καταλάβαμε πως τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πολλοί με είδαν πρόσφατα στη διαφήμιση με την Άντζελα Δημητρίου, αλλά η καριέρα μου δεν ξεκίνησε τώρα. Δουλεύω ως μοντέλο 12 χρόνια, σε Ελλάδα και εξωτερικό, κι έχω πολλές αναμνήσεις που αποτελούν εμπειρίες ζωής. Το αγαπημένο μου τραγούδι της κυρίας Δημητρίου είναι το "Εξαιρούνται" που τυχαίνει να έχει γράψει ένας αγαπημένος θείος μου, ο Νίκος Δουλάμης. Γράφτηκαν πολλά σχόλια και κριτικές τελευταία, χωρίς ωστόσο κάποιο να είναι αρνητικό για μένα, αλλά κι αυτό ήταν αναμενόμενο σε μια διαφήμιση με σατιρικό πνεύμα».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2016, 03:39