Η Νανά Καραγιάννη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιό της ενώ αποκάλυψε πως θέλει να γυρίσει σελίδα στην ζωή της, κάνοντας μια καινούργια αρχή.

«Ο Γιάννης (σ.σ πρώην σύζυγός της) με στήριξε και δεν το ξεχνώ. Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που του έριχναν ευθύνες για τη δική μου κατάσταση. Αυτό ήταν άδικο. Τον πλήγωσαν και λυπάμαι πολύ. Όσον αφορά στη δική μας σχέση, μια τέτοια αρρώστια λειτουργεί σαρωτικά, αλλά υπήρχαν κι άλλα προβλήματα. Δεν ήθελα να φτάσουμε στο διαζύγιο και προσπάθησα να μη φτάσουμε εδώ. Αλλά αυτός ο γάμος ήταν καλύτερα και για τους δυο μας να λήξει. Έχουμε βάλει ήδη την πρώτη υπογραφή», δήλωσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο people και δε δίστασε να αποκαλύψει πως: «Μετά το χωρισμό μας με το Γιάννη, μου συνέβη κάτι πολύ θετικό: έπειτα από χρόνια ήρθα ξανά πολύ κοντά με τη μαμά μου. Η σχέση μας ζεστάθηκε. Δεν είχαμε καμία επαφή και ήταν το μεγάλο μου μαράζι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της σήμερα, η Νανά Καραγιάννη είπε πως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι με την προσπάθεια που κάνει για να βελτιώσει την εικόνα της. «Ξέρω ότι τα κιλά μου είναι λίγα, προσπαθώ να μην με βλέπω σε παραμορφωτικό καθρέφτη. Είμαι όμως ευτυχισμένη απ” τον εαυτό μου και περήφανη γιατί τόλμησα σημαντικές αποφάσεις. Βαρέθηκα τον εαυτό μου. Θέλω ν “ αλλάξω πράγματα στη ζωή μου. Κουράστηκα. Με κατέστρεψε όλο…

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης